-Izuzetan direct drive gramofon uz koga dobijate na poklon odlicno ocuvanu zvucnicu Grado Black sa iglom koja je veoma malo istrosena + jos jedan poklon u vidu Diy Clampa sa slike, solidne izrade sa kojim ce kupac biti zadovoljan, bar dok ne nabavi jos bolji primerak (tezina clampa je oko 350-400gr sto je perfektno za gotovo neunistiv motor ovog Technics-a). -Model Technics SL-1500 za znacajnim upgrade-om u svrhu podizanja ionako odlicnih zvucnih performansi, ali i za sto bolji vizuelni izgled. -Na njemu je bukvalno nova Grado Black zvucnica (samo zvucnica je preko 70-tak evra), sve je maximalno podeseno i spremno za uzivanje u vinylu. -Stavljeni su noviji i bolji interkonekt kablovi, stari su bili u dosta losem stanju. -Umesto jednog gumenog mata, stavio sam dva mata, jedan od plute a na njemu je original Technics gumeni mat. -Gramofon je dobio umesto fabricke baze sa kojom ima oko 8-8,5kg tezine, bazu u drvetu visine od 10-tak i vise santimetra i tako otezao na nekih 11-12kg. Baza je drvetu sa finisom u boji neke bukve (pogledajte slike) i zaista vizuelno izgleda fantasticno. -Gramofon je tehnicki u perfektnom stanju, nema lufta u rucici, odlicno drzi brzinu, rad na 33/45 obrtaja odlican. -Za manju manu bih naveo jednu sitnicu, a to je da baza stoji na tri apsorbera od tvrde plastike (vide se na slikama). Stavljajuci jednom prilikom gramofon na policu zakacio sam i blago polomio jedan zadnji apsorber (da napomenem da gramofon moze da stoji na taj apsorber i da je izuzetno stabilan, to se vidi i na slikama). -Prodaje se bez antistatik cetkice koja se vidi na slikama. -Slike su od uredjaja koji je predmet prodaje. -Dostupan sam preko pm,ovde preko foruma. -Preporucujem licno preuzimanje uz pregled, i zbog gabarita (gramofon je veoma tezak i masivan, a visina sa nogarima i poklopcem mu je oko 22-23cm), po dogovoru postoji mogucnost slanja i aks kuririma (na odgovornost kupca). -Cena gramofona je 290eu.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Gramofon i dalje na prodaju.Dostupan sam preko privatnih poruka ovde na forumu.Jos nesto slika. Napomena:Audio Alchemist Clamp i Anti-static cetkica sa slika nisu na prodaju (naravno kupovani su zasebno i nisu sastavni deo gramofona).U cenu od 270eu,kupcu mogu pokloniti DIY clamp sa prvih slika.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws