Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: [NS] OCZ SLI 4GB + Sil 3112R SATA RAID PCI  (Pročitano 790 puta)
28. Jul 2010, 18:30:43
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 231
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Desire HD
2 x 2x1GB OCZ PC2-8500 1066MHz SLI-Ready DDR2 2GB Kit OCZ2N1066SR2GK

Review 1
Review 2

Specifikacije:
  • 1066MHz DDR2
  • Optimized for AM2/NVIDIA platforms
  • EPP 5-5-5-15 (CAS-TRCD-TRP-TRAS)
  • 2GB (2x1024) Dual Channel Kit
  • Unbuffered
  • SLI-Ready XTC Heatspreader*
  • OCZ Lifetime Warranty
  • 2.1 Volts
  • 2.4 Volts EVP**
  • 240 Pin DIMM
  • Enhanced Performance Profiles (EPP)
* XTC (Xtreme Thermal Convection) heatspreaders optimize the thermal management of memory modules by promoting greater airflow by means of micro-convection throughout what is usually the dead air space inside conventional heatspreader designs. In this manner, build-up of heat is avoided and thermal dissipation of the memory components is offloaded more efficiently through the honeycomb design. At the same time, mechanical stability is maintained.
** OCZ EVP (Extended Voltage Protection) is a feature that allows performance enthusiasts to use a VDIMM of 2.4V ± 5% without invalidating their OCZ Lifetime Warranty.

Ja je nisam przio preko 2.2V, inace memorija je hladna i klokabilna. Meni je isla do 1150mhz sa CL5, moguce da moze jos, to vec pojma nemam...
Racun nemam, tj.imam ali je ispisan na 1god, kupljena u junu 2008.god.
Imala je Lifetime garanciju ali posto je sad ta memorija otisla u EOL (End Of Life), vise nema proizvodjacku garanciju.
Dajem radnu garanciju koliko god mislite da treba.
Da ponovim, u pitanju su 2 kita sa 2x1GB modulima, znaci 4x1GB.

Cena za oba kita: 60-70e, zavisno od ponuda.
Cena za jedan kit: 40e.

SIL3112 PCI SATA RAID Controler

Kartica je u kesici sa pratecim CD-om. Sluzila mi dok sam imao plocu bez RAID kontrolera, posto sad imam RAID na ploci, ne treba mi vise.
Na sebi ima 2 SATA porta.

Cena: 800din

Kontakt preko privatnih poruka, na skype, msn ili na +381 65 5123456
IP sačuvana
social share
NOKIA SL3 Unlock
Pogledaj profil WWW Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 231
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Desire HD
OCZ memorija prodata
IP sačuvana
social share
NOKIA SL3 Unlock
Pogledaj profil WWW Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: SLI OCZ RAID Sil SATA PCI

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.