Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPad 1 16GB WiFi + Futrola -Akcija  (Pročitano 672 puta)
06. Mar 2013, 10:19:04
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 675
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Na prodaju ORIGINALANI  Apple iPad 1 16gb WiFi

Model: (MB292LL)

Oprema: (Originalni USB i Punjac + Apple Futrola originalna)   

Ipad je bukvalno kao nov, vrlo malo koriscen u kucnim uslovima (slike mnogo vise govore od reci)
Estetski je ocuvan perfektno, i nema nikakvih ogrebotina na EKRANU, kao ni na pozadini. 
Softverski je odlican i nema nikakvih bagova i problema sa sistemom. Na njemu se nalazi 5.1.1 najnoviji operativni sistem. 
Idealan je za putovanja, citanje novina, koriscenje u zatvorenom i otvorenom prostoru, za gledanje filmova, slusanje muzike, bukvalno za sve. . . . 
Baterija traje preko 10 dana normalnog svakodnevnog koriscenja (nekoliko desetina puta duze nego na bilo kom telefonu)

Napomena, ovo nije niskobudzetni i jeftini tablet, vec Apple iPad.

Kontakt: 064/90-298-70 (samo pozivi, bez SMS poruka)
Cena: 180e

Mogucnost slanja Kurirskim sluzbama na kucnu adresu, uz proveru paketa.

« Poslednja izmena: 06. Mar 2013, 10:19:22 od za1noc »
IP sačuvana
social share
Ojha, rokaj snimaj
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 675
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
U ponudi imam jos 1 ipad 1. gen i 1 ipad 2. gen ...Admini su iz samo njima poznatog razloga izbrisali te oglase...

Svako im dobro.

Bojan
064/90-298-70
IP sačuvana
social share
Ojha, rokaj snimaj
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Apple iPhone 12, S21
U ponudi imam jos 1 ipad 1. gen i 1 ipad 2. gen ...Admini su iz samo njima poznatog razloga izbrisali te oglase...

Svako im dobro.

Bojan
064/90-298-70

Dovoljno dugo si ovde da znas kako stvari funkcionisu. Poruka je bila uklonjena greskom, od strane kolege koji nije primetio da su dva razlicita artikla u pitanju. Oglas je vracen medju aktivne, mozes ga bump-ovati.
Dovoljno je da se javis, i greska se ispravi.
Nikome ne brisemo kompletan sadrzaj oglasa koji nije aktuelan, tebi izlazimo u susret i brisemo i sadrzaj.
Nema potrebe za snishodljivoscu, niti mislim da ti imas potrebe tako da se odnosis.

Svako dobro i sretna trgovina  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 675
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
chelavi, moje izvinjenje imas.Bila su 3 razlicita artikla. Znam da mi uvek izlaziz u susret i hvala na tome.Svako dobro i puno pozdrava!a
IP sačuvana
social share
Ojha, rokaj snimaj
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Potrazio sam i treci artikal, i pronadjem samo apple ipod koji si postavio 18.11.2012. Sve drugo je jos starije i prodati/obrisano...
06.03.2013. kada si postavio oglas za iPad-ove, postavljena su samo dva oglasa, ovaj i onaj koji sam izvadio iz kante.
Mozes pogledati u svojim postovima:

http://forum.burek.com/p361453/za1noc/?sa=showPosts

Ako vidis nesto na sta mislis, a ja te nisam razumeo, samo mi postavi link do te poruke u kanti za smece i izvadicu.   Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Ja sam bio obrisao, misleci da je dupla. Procitah vecinu, i nisam video neke velike razlike osim slika. Izvinjavam se Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 675
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Nema problema, ko radi taj i gresi.Sve najbolje i puno pozdrava  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ojha, rokaj snimaj
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.