Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: resenje problema bubuljica - akni  (Pročitano 3573 puta)
29. Mar 2007, 00:15:50
Clan u razvoju

Alex&ra

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ako imate problem tog tipa...postoji resenje--za vise informacija--posaljite mi poruku na mail psyalexx@gmail.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
pa daj ovde vise informacija, da svi vide  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Alex&ra

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
to je jedan potpuno prirodan proizvod melem....jos uvek malo ljudi zna za njega...al ja od srca preporucujem,posto je mnoooggimm ljudima pomoglo u mom okruzenju...kao i mojoj drugarici koja je imala veliki problem s licem  cak da je u nekim situacijama izbegavala da izadje napolje...i za 10-20 dana koriscenjem tog melema...imala je izvanredne rezultate...i ona je ...,nemaa reci da opise koliko je srecna ... sto ju je ovaj proizvod spasio...kao i jos neke ljude-kojima sam preprucila...
ako ste probali sve i svasta da sredite lice i ako to nije davalo rezultate,ili je dalo trenutne rezultate...brobajte i ovo...videcete da cete biti prezadovoljni...
i ja koristim taj melem i to vec godinu dana i iskreno samo to i koristim iako nema vise potrebe...
taj proizvod kosta 3000 din al stvarno vredi svaku paru...i stvarnooo bi vam pomoglo!!
sve detaljnije informacije ako vas interesuje preko-- mail-a...kako? sta? gde? ...sve sto vas zanima...
« Poslednja izmena: 29. Mar 2007, 22:57:04 od Lexaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 6
kako se taj "melem" zove?
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Alex&ra

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
melem--kraljica--e sad ako bi hteli da kupite, to ide preko preporuke, firma se nalazi preko puta Beogradjanke ulica Kralja Milana 15 b ,prodjete kroz pasaz u malo dvoriste sa leve strane na prvom spratu, naziv firme je (pxd-sistem) ...sve sto treba da kazete da ste dosli po preporuci Aleksandre Ristic i da je id broj 229...tamo sve sto vas interesuje pitajte (kako da koristite) i mozete i mene da pitate i volela bih da svako ko pocne da je upotrebljava , ostane s mnom u kontaktu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.