Gradova 11 korupcija resena svugde sem u zadnjem gradu fali 1lv guvernerke da se resi korupcija ima resa vec skupljeno samo fali nesto malo mesta u skladista,
Gradovi su prilicno blizu najdalji 1h vecina na 20min, dobri rudnici. . .
buducnosti lv4
Vojske trenutno nemas bas, ali lako se izgradi. . .
Zlato +15miliona
Svaki grad brodogradiliste+luku
Baraka nema bas puno, vecina je porusena kada se pravio novi grad i nisam imala volje da ih vracam ali i to se da lako srediti :)
komsije super (citaj mnogo fini i uopste ne napadaju a i sa svima sam dobra. . . a i inace prilicno miran deo mape)
Za svaki dalji info iskljucivo ika. nalog@gmail. com
-------------------------
BA. gama----->oko milion bodova
Istrazivanja:buducnosti lv2
9 gradova, poslednji nedavno postavljen i fali 1lv guvernerke da se resi korupcija
Malo vojske, ali se da lako srediti ovde nisam rusila barake radi depoa zbog novog grada :D
Svaki grad brodogradiliste+luka
Gradovi manje vise blizu najdalji oko nesto manje od 2h.
I ovde sam sa svim komsijama dobra, napada nema. . . .
-----------------
RS. alfa----->+3 miliona bodova
+40miliona zlata
Buducnosti +lv3
Vojska:svih 10k generala je u floti ali moze mnogo vise da izdrzava nego mi iovako stoji pa nisam htela vise :D
10 gradova, korupcija resena
Svugde brodogradiliste+luke
Gradovi malo razbacani tj. kada se gleda na mapi prave neki krug kao. . . u rasponu od 2h do najdaljeg 4h
Baraka ima ali ne puno posto sam uvek forsirala vise flotu ovde, ali da se srediti to :)
Sa svim komsijama sam dobra tako da napada nema. . .
« Poslednja izmena: 09. Sep 2011, 23:28:09 od blasava-luda »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.