Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prodajem Google, G1 Android telefon  (Pročitano 2071 puta)
03. Nov 2008, 16:31:18
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC One
Imam samo jedan telefon, posto se inace ne bavim prodajom telefona. Trenutno sam u USA i vracam se za nekih 15-20 dana u Srbiju. Cenim ga 600 evra (mozda zvuci mnogo), ali cena od 180$ + porez kod T-mobil-a je sa 2-godisnjim ugovorom, posto je za sada samo tako u prodaji (u prodaji je od 22. oktobra). Ja sam u cenu uracunao i raskid ugovora, ugradnju maksimalnih 8gb memorije (fabricki je sa 1gb), plus 1gb memorije na mikro kartici, otkljucavanje telefona, carinu koja ce po dolasku u Srbiju biti 30% (necu da ga svercujem zbog kutije i prateceg sadrzaja, kako bi ostao u stanju u kome je kupljen, znaci nov). Transport ne placam posto ga ja donosim, ali i to utice na cenu, posto bi svejedno slanje paketa iz USA zahtevalo odredjenu svotu novca.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte na pp.  Smile

Dostavljam i slike kao dokaz da je otkljucan. Neke slike su mutnije zbog odsjaja, ali se jasno vidi provera kredita na 064 mrezi kao i YU MTS mreza:

http://rapidshare.com/files/160129227/G1.rar.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

zivot nema smisla :D

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung e250
lol da nije malo mnogo?nokia n95 ima bolje funkcije 10000 puta a kosta daleko manje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC One
Ja ovde ne govorim o tome je li mnogo i da li su drugi telefoni jeftiniji. Svaka roba ima svog kupca, pa da li je to neka krntija od 20 evra ili neki "avion" od 1000 evra, to nije tema ove teme.

Drugo, koji je telefon bolji je pre svega stvar licnih afiniteta i onoga sto neko zeli. A kod nas narod samo ume da kaze "skupo je", pa neka nadju jeftinije. ja nisam video nigde u Srbiji jos ni jedan oglas za ovaj telefon. A kao sto sam naveo u oglasu, ni moji troskovi nisu mali... ko zeli neka obracuna trosak pa vidi... kupovina, raskid ugovora, cena otkljucavanja, dogradnja memorije, carina, transport... sve se to moze naci na netu i izracunati  Smile

A ja sigurno necu da cinim uslugu i cimam se da bih ga prodao po ceni po kojoj sam ga ja kupio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 256
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 3310
epa na meni neces zaraditi!!! nokia 3310 rules  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 3Gs
Ko nije zainteresovan i nema sta pametno da napise, neka jednostavno zaobidje temu..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.