Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prodajem dva ekstra telefona po super ceni  (Pročitano 5281 puta)
23. Sep 2010, 14:03:59
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
 Star 3 meseca, odlicno ocuvan,nema mrtvih piksela niti problema sa software-om i bez ostecenja na samom telefonu. . . Nije skidan sa mreze,kupljen je nov. . . Samsung je u full opremi(kutija,telefon,zastitna futrola,punjac,usb kabl,cd i samo moram da nadjem gde sam stavio slusaliice). .  Razlog prodaje je kupovina Samsung Wawe-a

Cena: 170evra

potpuno novi(ne probani,ne korisceni ni jedan dan ganc novo) u full paketu (znaci orginal kutija i sve sto sadrzi orginal paket pomnutog telefona)

Samsung Wawe-305 evra

Nokia N900-420 evra

HTD HD2- 430 evra

Kontakt na pm ili na mobilni 064-26-99-229 (na sms ne odgovaram)...

Cene su fixne(jer smatram da su i vise nego korektne ) i bez zamena Smiley

Prednost imaju kupci iz Bg-a i oni koji bi licno da preuzmu. . .  Saljem uz prethodnu uplatu na racun onima koji nisu iz Beograda ili ne mogu licno da preuzmu paket. . .

« Poslednja izmena: 02. Okt 2010, 16:08:21 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Samsung Jet je prodat ... Ostala dva su aktuelna, i dodao bih jos I Nokia N97 sve sem kutije(punjac,sluske, sve sem kutije) potpuno nova,nije sa mreze, garancija mesec dana na telefon i svu opremu... 380 evra
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
HD 2 je otisao Smiley

Aktuelno Nokia N900 i N97, cena je i vise nego dobra...Proverite cene mojih telefona sa cenama sa Mobilnog sveta i sve ce vam biti jasno Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
N900 je na mobilnom svetu oko 300 EURA polovan, a ispod 400 nov, a n97 je 330 nova. Cene u prodavnicama se ne racunaju. (Sam si rekao da pogledamo)

Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Brate ja ne prodajem polovne vec nove, prva stvar Smiley, ispod 400 nov???? Ti ili nisi dobro video iili sam ti konkurencija,nov n 900 nemas ispood 600 evra  Smile

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1987/Nokia/N97 ja nigde ne vidim 330 evra  Smile

Pa ti ako imas jeftinije,sto si uopste gledao moj oglas>>??? Ja pretpostavljam iz dve stvari.. ILi bezveze spamujes,ili sam ti konkurencija Smiley

p.s. Molim te ovde javno postavi linkove do tih cena koje si video bas me zanima  Smile

Edit: sad sam video, i ti prodajes telefone,kao sto sam rekao konkurencija sam ti,bar ti tako mislis pretpostavljam...Jedina stvar koja me zanima je kako mozemo da budemo konkurencija i da ti komnetarises moje cene da su jake a pogledaj svoje cene po kojima valjas Kineze tj "replike" telefona?????

Pozdrav
« Poslednja izmena: 04. Okt 2010, 17:36:23 od Beginer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nismo nikakva konkurencija. Oglas sam pogledao jer pratim cene, a svi dobro znaju koliko su realne cene na mobilnom svetu po radnjama, ali zato jesu realne u oglasima(gde ne mozes nikako postaviti nov telefon vec se pise "star 1 dan" ili "star 3 dana"). Odavno sam prestao da "valjam" te replike kineza, no u sustini ja sam ovde nebitan.

Evo da ti udovoljim postavicu ti oglase, gde isto likovi prodaju nove telefone kao ti i okaceni su na mobilnom svetu(brojeve sam zamaskirao da ne bi reklamirao tudje telefone ali svako moze da po broju oglasa pronadje te telefone ako ga interesuju):

#1 oglas za N97:

"329 € (NOV: 509*)
nova, nekoriscena, bela, usb, slusalice , garancija 6 meseci, moze zamena nbgd
06cetiri *****
#1186741 | 2010-10-04 17:16:3"

#2 oglas za N97
"330 € (NOV: 509*)
star 1 dan, originalno pakovanje, nekoriscen, full oprema, garanija 6 meseci, moze zamena
060********"

Evo i jedan oglas za N900 (pre neki dan ih je bilo vise po ceni koju sam naveo):

"339 € (NOV: 601*)
samo probana, neogrebana, originalno pakovanje, usb i tv kabl, slusalice, moze zamena nbgd
06cetiri *******
#1186733 | 2010-10-04 17:13:39 "

Preuzeto sa: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi

Toliko o tome, trazio si, ja sam ti postavio. Ovaj za N900 ne tvrdim da je nov, dobro znam sta je nov telefon, znaci telefon u kutiji koja nije otvarana(ako cemo bas u krajnost), pitanje je koliko je on "proban".

Svoje cene ne mozes nikada porediti sa cenama u prodavnicama koje placaju porez na prodate telefone, a ti ne. Svoju "povoljnost" mozes jedino porediti sa cenom istih telefona "na ulici". Mene je ta tvoja izjava zaintrigirala i zato sam i pogledao i dalje tvrdim da nisi nesto povoljan. Ja na primer nikada nisam tvrdio dok sam "valjao" kineze da sam povoljan, ali sam davao garanciju svakom kupcu i nikada nisam imao reklamacija.

Srecna ti dalja prodaja. Nema ljutnje, jer svaka roba nadje svoga kupca pre ili kasnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Svi oglasi koje si postavio sa mobilnog sveta(za koje usput nisi ostavio linkove,a ja sam ti to rekao,a ne copy -paste)  su po sledecm principu: Ti kupis na rate telefon kod Teleonora, i onda ako si namazan otkljucas ga,ako ne prodajes ga tako kako je i trazis kupca koji je takodje na Teleonoru Wink ...To sto on napise da je telefon star jedan dan ili 3 kako ces ti da znas??? Evo moj Samsung Jet koji sam prodao bio je star 3 meseca, i decku kom sam prodao kad ga je video nije mogo da veruje...Sam mi je rekao  da sam opusteno mogo da napisem star 3-5 dana i da se ne bi izvalilo sto se tice izgleda,naravno brojac poruka i telfonskih razgovora pokazuje drugacije Wink mada vestiji preprodavci umeju i to da resetuju Wink

To jos moze da bude dobra stvar Wink... Takodje na tom istom moblinom svetu,bio je cuveni "Nislija" tako su ga svi znali,proguglaj malo na gomili frouma se pisalo o njemu,imao je super cene,vrh...Ali,fora je bila sto moras da kupis samo preko City Expresa jer oni nisu davali da se otvori paket,pa ti on lepo zapakuje krompir(ako imas srece Smile) uglavnom je to bio kamen,i dok se ti opasuljis kurir je vec odmagli sa tvojim parama a ti isapo ovca... Ovo sve mozes i ti i svako da proveri guglanjem Wink

Dalje stp se tice mog N900 tvrdim da je nov,upravko tako kao sto pise,tvrdim da je nov...Znaci orginal kutija i sve iz nje sa svim folijama i dodacima, i (citaj) nije otvarana... Sto se tice mojih telefona, naravno da ne mogu da imam cene ko u radnji, moje cene svakako to i nisu Wink ali takodje necu da bud zasto prodam neki telefon iz prostog razloga, sto ti sad tripuejs:" ahaha,budala oce da se ugradi 50-100 evra po telefonu" ,a kad bi ti znao da je to nemoguce i kolko su male zarade po telefonu ne bi verovao Wink

Takodje, na sve svoje telefone, i svu opremu uz njih ja dajem garanciju od mesec dana,i ukoliko ne daj Boze dodje do kvara,neko me okrene,ja za ruku i vodim ga kod coveka u servis da vidimo sta je sa telefonm...Ako je telefon sam po sebi bio sa bugom, kupac dobija nov telefon...Ako je kvar nastao tvojim nemarlukom ili namernim ostecenjem, onda logicno nista od toga Wink

Sto se tice reklamacija, za sad da kucnem u drvo nije ih bilo i nadam se da ce tako i ostati... Sto se tice mojih cena, sta da ti kazem,svako ima pravo na svoje misljenje...Ja stvarno ispod ovih cena ne mogu jer i sa ovim cenama koje su "prejake" ti imas dobar popust kod mene po mojim cenema(uostalom sam uzmi digitron i izracunaj kolko % popusta imas kod mene Wink )

Pozdrav

« Poslednja izmena: 05. Okt 2010, 00:51:44 od Beginer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Danas stiglo , nov ne koriscen Iphone 4 16Gb, Simfree je varijanta, iOS 4.1 ...Telefon je kupljen preko nov, zato nema kod nas garanciju al dajem radnu garanciju mesec dana za slucaj da se ne daj Boze pojavi neki bug...

Uz telefon se dobija  kutija i folije, telefon je neupaljen i neaktiviran...

Cena: 720evra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Iphone prodat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Stigao jos jedan  Smile Iphone 4G 16Gb u full pakovanju( kutija,folije, punjac...).. Znaci ganc nov,neupaljen neaktiviran...Cena 720 evra

Takodje aktuelno Nokia N900 full oprema sem kutije(garancija mesec dana od preuzimanja telefona)- samo 420 evra

I jos dva samsung modela, Samsung Wawe full pack -305 evra i Samsung I5800 Galaxy 3 u crnoj i beloj boji 210 evra full pack

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.152 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.