Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prodajem AMD Athlon XP1700+ ceo racunar  (Pročitano 4467 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7
Citat
ali meni da objasnjavate kako ovaj racunar vredi 70 ili 51 evro - 

Evo sa PC-berze oglas

Abit NFS-7
AMD Barton 3200+
1024MB DDR 400MHz
80GB WD
DVD RW Nec
ATI 9600 PRO

U kompletu 130E ,pojeinacno dogovor.

Citat
Zasto bi neko uzeo masinu koju ste vi naveli kad je ova masina bar 15 puta bolja od vase?

Zato sto je nova.a odnos cena kvalitet je daleko bolja od vase ponude.1700+ ??Pa ja sam ga imao 2001 godine .........

Citat
ko ste pristojni i treba vam savet-uvek cu rado pomoci ako mogu, ali meni da objasnjavate kako ovaj racunar vredi 70 ili 51 evro

Ne treba mi savet,to postujem da ti se ljudi ne zalete pa da ih deres ko mule...............
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 160
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Evo sa PC-berze oglas

Abit NFS-7
AMD Barton 3200+
1024MB DDR 400MHz
80GB WD
DVD RW Nec
ATI 9600 PRO

U kompletu 130E ,pojeinacno dogovor.

...da...i onda covek koji je kupio ovu masinu poslaze delove po stolu,pozajmi napajanje od komsije,drugog komsiju zamoli da mu digne sistem,drajvere i programe...i za samo 30evra vise od moje (losije) masine ima komp na stolu... Smile

Zato sto je nova.a odnos cena kvalitet je daleko bolja od vase ponude.1700+ ??Pa ja sam ga imao 2001 godine .........

Slazem se,...ko ima da da 50e vise + da kupi optiku (800-1600din) + da plati instalacije(1000-1500din) imat ce bolju masinu od ove...samo i platit ce je nekih 80e vise

Ne treba mi savet,to postujem da ti se ljudi ne zalete pa da ih deres ko mule...............

Nisam napisao nista nepristojno niti koga vredjao,molio bi vas da obratite paznju na vase ponasanje i nacin kojim mi se obracate.Nismo verovatno vrshnjaci ,niti prijatelji da mi se obracate sa TI Smile
Kao moderator bi trebali imati kulturu ponasanja i biti za primer drugima a ne da vredjate...
Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7
Prvo nauci kodeks ponasanja na forumu........
Drugo ne persiram ljudima koji zaradjuju na takav nacin..i na sirotinji.......
Trece niko vas nije izvredjao..........ako "vam" znaci persiranje....trazite ga u privatnom zivotu....ovde ste "ti".

Citat
imat ce bolju masinu od ove...samo i platit ce je nekih 80e vise

Opet lazes,ono sto si ti ponudio nije ni 10 deo ovih racunara koje sam ti izlozio.Drugo,nije razlika od 80E vec od 30E i 15E.

Citat
Nismo verovatno vrshnjaci ,niti prijatelji da mi se obracate sa TI

Naravno da nismo,ali ni forum nije mesto za izivljavanje.......vec slobodna diskusija...take it or not...

IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 160
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Vidim da vam matematika jako lose ide.
Takodjer zvlacite samo delove iz konteksta...
Ako vi mozda ne radite za pare vec iz ljubavi prema poslu ili poslodavcu to je lepo, ali ja radim za pare kao i sav normalan svet... i veoma je relativno ko je sirotinja...mozda sirotinja ne kupuje racunare a mozda je "sirotinja" onaj koji ne moze kupiti nov racunar od 500e...u svakom slucaju sirotinja ne moze ni hleb dobiti za dz vec ga mora platiti...i ja bi kupio solidan auto ali ne mogu,mnogi ga imaju a ja ne-jesam li sirotinja zbog tog  Smile
Meni je jako bitno da musterija bude zadovoljna onim sta je kod mene kupila .Najvise i prodajem preko preporuke zadovoljnih musterija...
Ali nebitno,vi opet vredjate i necu se vise s vama raspravljati jer ste nevaspitani(normalni ljudi mogu pogresiti ali i priznati svoju gresku,kulturni mogu reci sve a da ne koriste ruzne reci)...verovatno vam je sledeci "argument" -argument sile ili ban
Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7
Citat
argument sile ili ban
Nema potrebe za tim.Vredjam.......,a zasto i kako?Sta sam rekao sto je tebe uvredilo?Mislim dao sam ti realnu ponudu ,a ti si poceo da se duris i da menjas moje iskaze.Rekao sam samo da je glupo nuditi racunar star 6+godina za te pare jer se moze naci nov,bolji  za iste ili manje +- pare.1700+ bese radi na 1.4Gh ...vise se ne secam,memorija 256......za CD RW......pa mislim budi iskren.Drugo je da si rekao ovo je moja cena kome se svidja ...ok,kome ne ne mora ni da gleda,jer bi ostavio kupcu prostora da bira.

Aj uzdravlje...!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
ama covece briga mene, sta mi se toliko pravdas... ako si ti sposoban da nadjes pacijenta da ti to kupi - svaka ti cast... ja kazem da je to precenjeno i gotovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 160
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Uzdravlje.
Opushteno  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 160
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
cena 100 evricha,aktuelno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 160
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Aktuelno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 160
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
AMD Athlon XP1700+
Ploca Asus A7V266-C
HDD 60 GB
DDR 256 Mb
kuciste ,napajanje 400W
Flopy
CD RW
Windows XP sp2,multimedia,antivirus,office..
Cena: 95 EUR

064/246-26-36 Sasa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.