Telefon je kao nov, nigde nema ni jednu jedinu tačkicu,perfekt očuvan u potpunosti ispravan, imam sve od opereme uz njega...sve je u najboljem mogućem stanju, ko ga kupi sigurno se neće pokajati jer je telefon stvarno za svaku pohvalu, ako neko sad misli sto ga onda prodaješ, znači samo zato što financiski loše stojim i trebaju mi pare za druge važnije stvari, nema nikakvih muljanja i uvaljivanja.
Cena je 11 500 din... fiksna je za ovakav telefon ne mogu dati manje, ko ga bude kupio videće o čemu pričam
Može lično Sombor, slanje AKS-om platite pouzećem a ja zahtevam od kurira da vam otvori paket i pokaže telefon pre nego sto platite da vidite šta kupujete ...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.