Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemi na sve strane...  (Pročitano 2637 puta)
23. Avg 2002, 20:10:32
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Necu valjda opet morati u dos pa format C:?!?
No slusate problem, ko je imao slican neka pomogne. Malopre dok sam bio online odjednom crni prozor i poruka "Windows protection error. Need to restart your computer. Press any key..."
Pritisnem i cap: It is now safe...
WIN98, spec. verzija koja ne pada niti mi je kada padala, neka modifikacija SE-a koji sam imao ranije (April98 edition). Ako ko zna... Nego vise se nije se nije pojavljivalo.
Drugi problem je sa konekcijom. Posle nekog vremena 5min/10min/30min desava se da prenos jednostavno stane. I kod verata i kod ptt-a. Ko ptt-a obicno posle kraceg vremena. Veza i dalje drzi ali nece da mrda. Pre mi je uspevalo da vezu "procimam" pomocu NetMonitora, a sad nece ni tako. Inace, nekad je sve OK. Modem Motorola 56k koji se nenormalno dobro pokazao na mojoj pulsnoj centrali(dobija vezu iz prve,uglavnom), konekcija i ka veratu i ptt-u je 31200, nekad 28800 i prenos oko 3kb/s>. Inace kad se diskonektujem i ponovo konektujem problem ne prestaje, od pocetka nece pa nece. Ako je problem u serveru(zagusenje, kao sto ja mislim), onda jebes ga, ali mene uvek kopa da sto bolje optimizujem vezu.
Poslednje pitanje za SF-a: sta se to desava sa forumom u zadnje vreme? Ko da je zagusen pa nece da mu pristupi ni opera ni IE. Jel to neko napada ili ti uredjujes sajt?
uhhh...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Sto se tice win-a nemogu ti pomoci.
Ali sto se tice veze imamo isti problem.Jednostavno stane i nece pa ne znam sta da mu radis.Meni je kod verata moram priznati bolja konekcija.Mada ne uvek Smile Zavisi u koje vreme se nakacim.
Preko ptt-a sam prestao da idem odavno jer prvo mecku rodim dok se ne nakacim a kada se i to desi......................(na istim smo mukama i ja sam na pulsnoj) (sta bih dao za digitalnu)
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Ma jebes digitalnu!!! Jest da ima problem sa kocenjem, al kad mi radi, onda dere!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Pa instaliraj drugi OS ..pa ako nista videtje dali je do OS-a ili....idi redom...metodom eliminacije....
za net..pa classica ..mislim da je kod vetjine korisnika prisutan isti problem...tj i kod mene....ide ide..i odjednom stane...obicno u DAP-u drzim neki veliki prog za download...recimo linux ili tako nesto..pa kad vidim da pocne da kenja...roknem download..i onda auto pocne da skida..medjutim ..i onda se javlja prob..treba ukljuciti dap pre nego sto oslabi..a nekada i kada je ukljucen dodje do toga da ostali programi puknu a dap fura.....jednostavno tako ti je kako ti je...mada mislim da je glavni prob u kablovima.....
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Meni dap kao da povuce svu vezu u sebe,kada skidam nesto,download je super ali bilo sta drugo da radim je.......ocaj sve dok dap ne zavrsi!!
Inace moram da priznam da se ptt poboljsao i to opasno!!Sada samo idem preko njega,a moram i da se pohvalim da su poceli da nam menjaju centrale!!!!!!
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 821
mob
Nokia 6630
Citat: DJin-djIC
obicno u DAP-u drzim neki veliki prog za download...recimo linux ili tako nesto..pa kad vidim da pocne da kenja...roknem download..i onda auto pocne da skida..medjutim ..i onda se javlja prob..treba ukljuciti dap pre nego sto oslabi..a nekada i kada je ukljucen dodje do toga da ostali programi puknu a dap fura

I meni se sve ovo desava ali umesto DAP-a, samo desni klik na ikonicu za  Incredi mail i Check for New Mail. Ali u poslednje vreme i to ne uspeva!
IP sačuvana
social share
Veruj u ljubav i kad ti zadaje bol!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
Windows 98 SE je napravljen sa 70.000 gresaka, izadli su kasnije jedan na kojem su greske smanjili na 30.000 i ja mislim da ga imam, jer ne sve je ok duze vreme, a onda kad se pojavi problem tesko moze da se resi bez instalacije ponovo, ili formatiranja... Mada formatiranje ne volim, ali morao sam da ga radim dvaput, ali samo c: stranu, zato na njoj imam 1 gb i tu mi je samo win i jos neki programi koji su potrebni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne radim format, svoj win jednom dignem i odrzavam cistim sredjujem i sve bude u redu. Evo ovaj sljaka vec cirka 6 meseci [xp]  a pre toga win98 i po vise od godinu dana.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pa to je i neko razumno vreme za format....ako je odrzavano sve ok....
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.