Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jul 2025, 19:51:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problemcic sa devojkom...  (Pročitano 7333 puta)
02. Mar 2008, 02:08:21
Svakodnevni prolaznik

I smells the bestest...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 207
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia n70
E 'vako... Smiley
Pojavila se jedna devojka u mom zivotu i jako jako mi se svidela. izgleda, takodje i ja njoj. prvo smo razmenili br mob, pa se culi, par puta izasli i onda se desio i poljubac... sve je to jako lepo i zlatno, ali je ona zauzeta... vec malo vise od godinu dana je sa tipom koji je 10 god stariji od nje. ja sada ne znam kako da se ponasam i sta da radim. oni imaju u vezi nekih nesuglasica i rasprava i on je malo cudan po pitanju svega toga. jako ljubomorise, ogradjuje je, ne da joj da se krece, nervozan je i kada ide samo sa drugaricom na kafu i slicno ( sto je po meni malo veca glupost ). ovih dana kad je bilo lepo vreme, nijednom se nisu prosetali centrom, nije je nigde izveo, samo se neki djavo zabija sa njom u stan. nju, moze se reci, nerviraju sve te stvari i naravno, ne odgovaraju joj.. mi se u medjuvremenu cujemo bar 2x dnevno i svakih dan-dva se vidimo. naravno, kada se vidimo, tu je gomila poljubaca svaki put. rekla je mami za sve ovo i zena se od tada malo nervira jer joj nije svejedno da joj cerka radi takvo nesto. govori joj kako to nije lepo i da se odluci sta ce uraditi. nama je jako lepo svaki put kada se vidimo, ali kontam da postoje stvari koje nju jos vezuju za njega. iako, po mom misljenju, nevezano za sve ovo, ta njihova veza vodi u propast, prvo zbog svega ovoga sto se desava izmedju nas, i sto je uopste moglo da se desi, a drugo, sto se uopste i raspravlja o tome da li je njima lepo ili nije.  ja sam imao slicnu vezu i znam da ce njih dvoje jednom zavrsiti to, pre ili kasnije, ali bih voleo da to bude negde u ovom periodu, tako da bih mogao da budem sa njom i da nastavimo ovo.  meni jako tesko padne vece ili noc kada ode kod njega da spava ili bilo kada kad provode vreme ili noc zajedno. kontam da cu izdrzati ovo sve i da cu je najzad dobiti. primetim po njoj i njenom ponasanju da bi volela da budemo zajedno, to mi je i rekla, i to je sve lepo, ali je jos uvek sa njim i ne znam kako sada da se ponasam i sta da radim.... nije mi tesko da je cekam koliko god je to potrebno, samo da je dobijem i da bude moja. ja sam pre svega ovoga imao nekoliko varijanti i sve sam to priveo kraju i sve te devojke odbio od sebe. sada mi niko vise ne treba osim nje..
eto, ne znam da li sam ovo pisao jer mi je poterban savet ili samo da se "ispraznim", ali dobro je doslo Smiley nadam se najboljem sa njom...   Smile
IP sačuvana
social share
It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Ona mora da raščisti a ti ne treba da budeš prirepak. Znači ona donosi odluku ili ti ili drugi. Kraj priče. Nema sedenja na dve stolise. Nema ja tebe volim ali onaj me oblači i izvodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
Vau. Ja znam da je posesivnost losa ali ti bas ode u drugu krajnost.

S oprostenjem kao da si lupio zvaku njemu...

Povuci se i reci joj da se odluci... ona ce se odluciti za njega ali to nije ni bitno.

Bitno je da ti to njoj kazes. Ako ne raskrstis sa tim samo ces se nervirati i nista dobro nece proizici iz toga.

Kapiram da je imala dosta vremena za odluku.

Srecno, nadam se da nisi od onih 'zaljubljenih' koji ne slusaju ni sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I smells the bestest...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 207
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia n70
hahaha, "ona ce se odluciti za njega ali to nije ni bitno." kakav si ti lik  Smile Smile  meni je bitno...  :!:nemam pojma za koga ce se odluciti. ali od prosle veze, vec nekoliko meseci mi se nije desilo nista slicno, da ovoliko osecam prema nekome i da mi se ovoliko svidi.  zao mi da propustim to, iskreno.
mislim da cu sacekati jos malo, bez obzira...
« Poslednja izmena: 02. Mar 2008, 02:42:30 od SolitaryMan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
 ja bi ti savetovao , mani se corava posla ,ili bar da ne ochekujesh previshe od te ribe ...  Smile

razlog : ta tvoja (ili njegova) devojka je jedna od onih koja ce da te ubedjuje da te voli ,a uz put ce da se kresne sa josh 3-4voricom ... Smile . nisi nam rekao ,ali moguce je da taj lik s kojim je trenutno ima lovu ,pa je ona s njim zbog toga - a ti joj dodjesh kao laka usputna zabava ...  Smile

uglavnom ,ako ona i bude raskinula s njim , ne ochekuj neku vernost od nje i chuvaj ljubav za neku bolju :115:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I smells the bestest...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 207
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia n70
ufffffffffffff, ocekivao sam pozitivnije komentare u vezi svega ovoga. ili bar prizeljkivao.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
 prijatelju , mi nismo ovde da ti prodajemo sharene laze . Smile kao shto je recheno : the truth shall set you free   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I smells the bestest...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 207
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia n70
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Једно су жеље, а друго могућности.
Са тобом се љубака, а код њега проводи ноћи...
Будимо реални... треба ли неки резиме на све ово?!

Размисли мало: ко је у целој причи "тринаесто прасе"?
Ок, ти си заљубљен и све је то супер, али не мислиш ли, да жели да буде са тобом, да би оставила тог дечка?!
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
Izgleda da je nas prijatelj ipak od onih sto ne slusaju ni sebe...

No dobro, vecina ljudi prodje kroz taj stadiJum... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jul 2025, 19:51:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.