konstanto mi ovi pridosli moderatori obrisu sliku iz potpisa koja prelazi 10bytova iako svi poznati moderatori me vec godinu dana nisu ni opominjali ni nista ovo pposataje bas iritanto
tacnije neki "ziledin" newby mod
hvala
« Poslednja izmena: 21. Jun 2008, 02:13:02 od mikx »
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
konstanto mi ovi pridosli moderatori obrisu sliku iz potpisa koja prelazi 10bytova iako svi poznati moderatori me vec godinu dana nisu ni opominjali ni nista ovo pposataje bas iritanto
tacnije neki "ziledin" newby mod
hvala
I to kaze neko kome sam do pre par meseci killovao potpis bar 20 puta,i koji je bio toliko bezobrazan da me josh i vredja u potpisu...naravno dok te SF nije opomenuo... A da li je ziledin "neki", "novopridosli" i slicne zajedljive fore nemoj ovde da prosipas,znamo te i mi "stariji" dobro. Kad ti potpis bude u redu i po pravilima nece bii problema...sve ovo sto ti pricas je tvoj ,ali samo tvoj licni problem...
Za tebe Gospodin Supermoderator Ziledin. Inace, ako se razmeces krupnim recima, mogao bi nauciti da se pise newbie.
Citat
konstanto mi ovi pridosli moderatori obrisu sliku iz potpisa koja prelazi 10bytova
A ti konstantno stavljas sliku koja prelazi pravilima utvredjene vrednosti, umesto da je smanjis.
Mozete se zaliti kada moderatori ne rade svoj posao kako treba... Kada ga rade, to nikako ne preporucujem... Posto oni mozda i imaju razumevanja za drskost clanova koji su malo duze tu... Ja ni gram.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!