![]() IN < - Problem sa učitavanjem podforuma na Bureku - >LO (1/1) :: Odgovori! |
Autor: JaroslavaJara : |
Zadnjih par meseci imam problem prilikom otvaranja podforuma, jer treba više od pet minuta da se učitaju naslovi topika untar bilo kog podforuma. Na početnu stranu Foruma uđem bez problema, ali kad kliknem na neki od podforuma(Poltika, Film, Sex...) naslovi tema unutar tog podforuma se učitavaju jedan po jedan i polako, a ne odjednom kao ranije. Ulazak na pojedinačne stranice nije problem-otvaraju se brzo kao i ranije. Ali čim se vratim nazad,opet iznova kreće sporo učitavanje dok se ne učitaju svi topici na tom podforumu. Isto je i na kompu kod kuće, a i na kompu na poslu, pa ne znam da li je administracija Foruma radila neke tehničke promene ili je to ipak do nekih podešavanja koje ja treba da uradim na mom kompu. |
Autor: chelavi1 : |
Citat: JaroslavaJara 26. Apr 2025, 15:00:31 Zadnjih par meseci imam problem prilikom otvaranja podforuma, jer treba više od pet minuta da se učitaju naslovi topika untar bilo kog podforuma. Na početnu stranu Foruma uđem bez problema, ali kad kliknem na neki od podforuma(Poltika, Film, Sex...) naslovi tema unutar tog podforuma se učitavaju jedan po jedan i polako, a ne odjednom kao ranije. Ulazak na pojedinačne stranice nije problem-otvaraju se brzo kao i ranije. Ali čim se vratim nazad,opet iznova kreće sporo učitavanje dok se ne učitaju svi topici na tom podforumu. Isto je i na kompu kod kuće, a i na kompu na poslu, pa ne znam da li je administracija Foruma radila neke tehničke promene ili je to ipak do nekih podešavanja koje ja treba da uradim na mom kompu. Nije nista menjano, niti azurirano u poslednje vreme. Ako koristis iste stvari na oba racunara (antivirus, ekstenzije u browserima...) potencijalno bi to moglo da ti pravi problem. Na tri uredjaja - ne vidim problem sa ucitavanjem. Posalji koji screenshot da vidimo kakav problem imas. |
Autor: JaroslavaJara : |
Citat: chelavi1 27. Apr 2025, 04:53:10 Nije nista menjano, niti azurirano u poslednje vreme. Ako koristis iste stvari na oba racunara (antivirus, ekstenzije u browserima...) potencijalno bi to moglo da ti pravi problem. Na tri uredjaja - ne vidim problem sa ucitavanjem. Posalji koji screenshot da vidimo kakav problem imas. Poslao sam ti juče PM mada nemam u poslatim porukama podatak dal ti je stigla, pa baci pogled. |
Autor: chelavi1 : |
Odgovorio |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |