Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Не знам шта осећам више према њој ....  (Pročitano 2762 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Све сам прочитала и мислим да ти њу треба да откачиш ТаЧка
I ja isto mislim.

Rastužila sam se dok sam čitala tekst, tačno se i preko monitora oseti tvoja ogorčenost celom situacijom, što je potpuno normalno.

Nerealno je da očekuješ da se ona promeni, a raskid sigurno jeste u ovom trenutku najbolnija opcija, ali na duže staze je verovatno jedini lek. Kako ćeš to da izvedeš, nije ni preterano bitno. "Ne volim te više i želim da raskinem sa tobom" i kraj.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
То је нажалост само сегмент ове приче имам доста и ја негативних момената у те 4 године, али некако ми је опет тешко везао сам се за њу, а опет није ми у мислима као што ми је некад била нити имам воље на било који начин са њом да разговарам, а да не кажем нешто ружно и да не увредим. Ништа хвала вам, још ћу мало размислити и одлучити ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ako planirash da pognesh glavu i cutish do kraja zivota samo da bi ochuvao mir u kuci - chinish kardinalnu i veoma veliku greshku... Jer kome je do svadje, uvek ce naci razloga za istu.

Mozda je ona vec navikla na svadju i kada pozelish da se povinujesh njenim pravilima ima samo da izazovesh "azdisala efekat" kada predje da te namerno kopka ne bi li se pokachio sa njom, najverovatnije smatrajuci te za papuchara zbog prevelike tolerancije.

A mozda postoji i drugi scenario. Ona tebe hoce da ostavi, samo ne zna kako ili ne zeli da ispadne "losha" pa pokushava da sada bude nalik tvojoj nocnoj mori kako bi ispalo da "ti zasluzujesh bolju" i ona ode bez grize savesti jer zna da ne patish zbog nje jer si zapravo ti nju ostavio... Shto ne mora da bude slucaj, jer svi raskidi bole, pa ce i taj tvoj ukoliko do njega dodje.

Moj savet ti je da josh jednom sagledash situaciju. Posadish je na stolicu i sve kao nama u prvom postu izrecitujesh shta ti smeta sa namerom da vishe nemate nishta pod tepihom ukoliko planirate da krenete dalje, i da joj stavish do znanja da ti je puno stalo do nje, ali da ne bi voleo da te iko, pa ni ona, pravi budalom. I da zbog toga neki kompromisi mora da postoje... i da se postojuju.

U najgorem slucaju, bacices samo 4 godine a ne narednih 20 ili koliko planirash da trpsih torturu, koja uopshte nije sastavni deo veze za razliku od normalnih charki koje se resavaju kroz iskren razgovor kao svi normalni ljudi.

I da... Nema vredjanja... Bilo u svadji ili ovako, upotrebom ruzhnih rechi automatski padash nivo nize. Ukoliko ti prestanesh a ona nastavi to da radi, mislim da ce sama da ti preseche shta ti je chiniti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Нисам сигуран да се ишта може више причати, много сам пута има ситуацију да јој кажем да ми то смета код ње, а да она узвраћа тиме да ја њу не волим и да сматрам да она не ваља. Дешава се и то да кад јој дајем неки савет, желим да је подржим у потрази посла рецимо, она говори да јој не досађујем и да сматрам да она не ваља, па ми је и то дозлогрдило. Тако да се десило и следеће једном сам отишао на тернинг и тако сам причао са другом у вези наших девојака, док је он своју хвалио као вредну и спретну, само сам могао да ћутим и да некако лажно њу покажем као вредну ( мада има и она тих неких ситуација кад је спремна да помогне али то је 1 % у месец дана јер већином главна иницијатива је моја, а она шта год предложи све спремно прихватим што би се рекло где она оком ја ту скоком ) , па ми је то у неку руку повредило тај мушки его јер осећам да могу све за њу да урадим, а да она није спремна ни пола од тога ! Мало сам и ја можда себичан !
Кад бих јој рекао да ми то смета што није спремна да и она мени некад мало да тај елан да се и ја осетим,она мени говори кад ти не ваљам ти нађи другу,а то није било из разлога да она не ваља, него да се потруди да мало да себе и осећања
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Sve tebe mladicu ja lepo razumem, samo ne kontam kako to ti tako lepo isprichash nama, a sa njom imash problem i nedoumicu ako joj ovako lepo obrazlozish  Smile

Dakle, na sve ovo tvoje, ovako recheno njoj, bez uvreda i pogrdnih rechi, ako ona odreaguje sa "nadji drugu" mislim da treba da je posushash...

A ovo "ona okom a ja skokom" to je tvoja najveca greska, i mislim da si je u startu razmazio, cime ti je devojka trenutno "azdisala" (satrinski izraz, proguglaj malo) i mozda ste cak zbog toga dosli u ovu situaciju.

Razumem da ti je to "hladno" postupanje neka vrsta "vadjenja" za ono shto si vec uradio (popushtao joj previshe), ali vodi rachuna da moze da ima i kontra efekat, jer si je vec navikao na neshto i nije fer da joj oduzmesh tek tako ukoliko ona ne razume zbog chega (bash kao sa decom). Nego jednostavno forsiraj jednakost, toleranciju i poshtovanje (bez ovog zadnjeg nema nishta od veze, odmah da ti kazem)

Ali ukoliko i nakon razgovora ne razume... mislim da znash shto ti je chiniti... ipak imash najbolju perspektivu na celu situaciju od svih nas ovde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Jedan savjet...nemoj nikada pitati nikoga za savjet koji se tice tebe i tvog zivota...ako volis voli,ako sumnjas idi
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ne mogu se sloziti sa gore spomenutim savetom, jer savet zapravo mozesh potraziti od bilo koga i u vezi bilo cega, ali odluka je ta koju moras doneti sam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 81
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Koliko god da je volis, moras da je otkacis. Tako sam i ja bio zaljubljen, cinio sve, sta god ona predlozi ja prihvatim, a sta god ja predlozim, ona nece. E onda sam rekao ne moze tako i prestao da je zovem. U pocetku je bilo tesko, ali jednostavno utuvis sebi u glavu da te ona ne voli i da ne vredi da trosis vreme na nju. Sad je se setim samo kad je sretnem u gradu, nije bas da mi je svejedno, ali kazem u sebi "ko te j..." i osecam se fantasticno Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ne mogu se sloziti sa gore spomenutim savetom, jer savet zapravo mozesh potraziti od bilo koga i u vezi bilo cega, ali odluka je ta koju moras doneti sam  Smile

Savjet za ljubav ne trazi jer svi smo Mi razliciti.savjet za zivot takodje,jer on je samo Tvoj.Savjete cesto traze labilne osobe (izvini ovo generalno pisem) koje nemaju cilj i samog sebe.Recimo konkretan primjer...covjek zeli otvoriti kafanu i pita za savjet kafandziju preko puta ovaj ce reci kako je sve zajebano i gluposti samo da ne dobije konkurenciju.Tako je isto za zene,ljubavi,u selu jedna kafana u selu jedan dasa zasto da sam sebi pravi konkurenciju.Ako taj isti covjek pita prijatelja kojem vjeruje ali isti veze nema sa kafanom,kakav savjet ce dobiti...taj savjet nije vrijedan.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: all

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.