Sajt mi je na srpskom, i AdBrite oglasi mi se ne prikazuje . . .Pitao sam podrsku i oni kazu da nemaju dovoljno korisnika sa tih prostora i tk . . . Pa se pitam da li se moze zaradjivati preko njih, iako sajt nije na engleskom i kako ? Hvala unapred !
Moze! Adbrite ti pokazuje baner na sajtu "Advertise on this site", kupac koji hoce da udje u marketing, samo plati preko adbrite-a, da baner, prikaz/klikove i eto
Znaci iako mi se prikazuje samo "Advertise on this site" oni mi placaju za svaki klik ? Pitao sam ih ali ne prikazuju ads na sajtovima koji nisu na engl . . .
Sto se tice google ads, cekam vec 2 meseca i nista . . . Koliko je nekom od vas trebalo da vam google posalje mail ?
Postoje teme o zaradi koje su podeljene u sekcije gde mozete postavljati pitanja i odgovore... Zar je toliko tesko postaviti pitanje u za to predvidjenu temu? Jel mora svaka sitnica da ima svoju temu? Jesus.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!