Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa povezivanjem telefona i racunara  (Pročitano 1455 puta)
10. Nov 2005, 18:02:56

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4
DAkle ovako, imam Nokiu 6600, PC suit, bluetooth nekog proizvodjaca, Mruter...bla, bla sta sve jos i nikako nemogu da ih ukombinujem da rade ono sto bi navodno ovaj telefon sa kompom mogao da radi.
Jel trazim mnogo da mi komp cita telefon bez kablovskog povezivanja?!?
Pitam ja vas! Smile
Procitao sam gomilu stranica na forumu oko povezivanja, instaliranja i ostalih stvari i sve mi manje vise ide sem ovog povezivanja preko bluetootha. Sa originalnim programom koji sam dobio uz bluetooth mogu da prebacujem stari na tel. i obrnuto, ali sa PC suitom koji je kako mi kazu napredniji neide nikako. Te mu nevalja port, pa mu smeta svaka dlaka...popizdjavam.
Recite mi realne mogucnosti povezivanja telefona i kompa preko plavog tj. kako da ih najbezbolnije povezem i da mi obavljaju neke funkcije ili dodjite i uradite to sami. Castim pivo i klopu, a mozda se usput i nadje neka zgodna cica...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
Ja imam 6600 godinu dana i pcsuite ne koristim, jer mi ne treba. Kad treba nesto da prebacim koristim obicno slanje preko bluetooth-a ili card reader, a za neke naprednije stvari Oxygen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
mob
Nokia 6600
o ovome je vec pisano na forumu, puno puta.nisi rekao koiji win sp imas 1 ili 2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
Citat
Castim pivo i klopu
Ovo i ne zvuci tako lose, dok ce "curice" malo mladju populaciju na forumu da "obraduju"! Smile
Nego kad vec "originalni" vrsi posao onda mani eksperimente sa novijim Pc suitom koji ne vari tvoj 6600. Nema neke vece razlike, ili koristi Oxigene koji se ovde na forumu uglavnom i hvali.
Btw. za prebacivanje fajlova sa kompa na tel i obratno preko tute ti i ne treba nikakav file manager vec samo stari dobri desni klik na fajl u kompu(total commander) i send to - bluetooth pa odaberes telefon ili other pa ga komp nadje i to je to. Sa telefona na komp takodje send ............. ili opet problem nove prirode?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
mob
Nokia E71
Najbolje bi bilo da ga spojis sa PC suitom jer u njemu imas i konvertere za muziku,video...Mozes da Back-up-ujes tvoj mobilni zajedno sa kontaktima...A sto se tice spajanja,ako si uspeo da instaliras blu tut i komp ga prepoznaje,moras da uparis telefon sa kompom i da stikliras com gde se blu tut nalazi u m-routeru/properties.Onda bi PC suite trebao da ga prepozna.A sto se tice klope i piva moze,ali za cice,nemoj molim te neki su ovde ozenjeni i nose papuce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
muzika - mnogo programa, preporucujem Easy CD-DA Extractor
video - Smart Movie
kontakti - Oxygen
backup - Card Reader (ne znam nikog ko hoce da backupuje npr 256mb preko bluetootha)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4
SP je 1, m ruter iako namestim COM nece da ga prepozna,probao sam i Oxygen ali bezuspesno...strasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.