Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
Sada vec prelazis granicu dobrog ponasanja... ne znam kako je u tvojoj kuci, ali obicno svaka kuca ima svoja pravila i svoj red... ja kada bih dosao kod tebe to bih i postovao, pa postuj i ti ovde...
Ne razumem potrebu ljudi da njihova uvek bude zadnja... u mom drustvu takvih nema, izopsteni su.
Poslednji put opominjem, vec mi opada prag tolerancije: ovo nije mesto za diskusije!!! Za sve nejasnoce koristite pp
Sada vec prelazis granicu dobrog ponasanja... ne znam kako je u tvojoj kuci, ali obicno svaka kuca ima svoja pravila i svoj red... ja kada bih dosao kod tebe to bih i postovao, pa postuj i ti ovde...
Ne razumem potrebu ljudi da njihova uvek bude zadnja... u mom drustvu takvih nema, izopsteni su.
Poslednji put opominjem, vec mi opada prag tolerancije: ovo nije mesto za diskusije!!! Za sve nejasnoce koristite pp
Сад ми заиста није јасно ништа! Питала сам зашто ми је Тема закључана, после свега овде реченог,нисте конкретно рекли то и то, ја ћу закључити да је моја тема "Тражим власника Члана 51.Устава Републике Србије" добила Одговор: Тај власник је Кривични Законик,Глава 28! И то модератори и администратори ми одговорили,а мислила сам да ћу са дискутантима доћи до неког одговора. Добро, Зашто се толико љутите,мој праг толеранције не постоји, ја сам једноставно,толерантна,али и упорна,можда ми је то мана. Нисам желела да Вас изнервирам,криво ми је било што ми је моја прва Тема одмах закључана,друге теме не бих коментарисала,а читала сам многе,па ми баш и није јасно,зашто сте тако строги баш према мени, нећу више писати, опростоте ми.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
Juri vetrenjace, ja vise da gubim vreme necu... u pravu sam za problem sa tim da je necija poslednja... pa ti i na ovo odgovori slobodno, ja vise da citam nemam nameru... sve se svodi na isto: Kalimerov sindrom
Drenjina je u pravu, neki Admin na pomenutoj temi udje u polemiku pa kad mu se ne dopadne tok price onda lock. Pritom malo uvreda na racun neistomisljenika bez prilike za odgovor. Onda ovaj Niko, mirodjija u svakoj corbi, vredja koga stigne cak i ovde i nikom nista. Mogli bi bar radi reda da ga opomenete!
Ovo sto sam rekao nije nikakva polemika vec sam nasao zgodnu temu da napisem ono sto mi je nelogicno u radu politickog foruma!