Juce sam na poklon dobila morsko prase.Znam cime da ga hranim,kako da mu odrzavam kavez,ali ne znam: 1.kako da se igram s njim.On je jos mali-nema ni 2 nedelje i svega se plasi 2.mnogo se cese.Ne znam da li je to normalno ili moram da ga vodim kod veterinara 3.koliko cesto treba da se kupa 4.koju hranu on moze da jede s obzirom da je jos beba 5.kako da znam da li gladan ili mu nesto treba????????
Normalno je da se svega plaši, to će potrajati... nemoj mnogo da ga držiš u rukama, istraumiraćeš ga... Na pitanje kako da se igraš sa njim - odgovor je nikako. Nije on kuče pa da mu bacaš kosku ili nešto slično... Pusti ga da malo poraste, da se opusti, pa će mu biti lakše... Mislim da bo mogla da ga hraniš spanaćem, on je mekan, i ne bi trebalo da mu škodi.. Nikako ga ne hrani zelenom salatom, to im nadima stomak... kupa se veoma retko, i to postoje posebni šamponi, nemoj ga kupati ovim kupovnim, za ljude.. Oni će jesti sve dok imaju hrane, nemoj da preteruješ.. Ja mojima dajem tri puta dnevno po četiri pet listova spanaća... ali moji su malo stariji... To za češkanje mogu biti buve, pregledaj ga ti, ili ga odvedi veterinaru!