potrebna mi je pomoc sa laznim profilom na fejsbuku. Naime neko iz mog drustva je napravio profil koji koristi za uvrede,otkrivanje tajni i pretnje. Molim vas da mi pomognete da saznam sifru ovog profila ili lozinku za hotmail. Ako mislite da hocu da hakujem nekoga ne brinite uvericete se i sami da je lazni profil u pitanju a jako mi je bitno da saznam ko je. Hvala.
brate vidi profil maricadjordjevic89@hotmail.com pa mi kazi da li ti lici na pravi. Ako znas kako hakuj ga i pogledaj u inbox poruke. Ne moras da mi kazes sifru samo da ti dokazem da nisi u pravu.
potrebna mi je pomoc sa laznim profilom na fejsbuku. Naime neko iz mog drustva je napravio profil koji koristi za uvrede,otkrivanje tajni i pretnje. Molim vas da mi pomognete da saznam sifru ovog profila ili lozinku za hotmail. Ako mislite da hocu da hakujem nekoga ne brinite uvericete se i sami da je lazni profil u pitanju a jako mi je bitno da saznam ko je. Hvala.
Takvu pomoc na Forumu neces naci.
I da nije protivzakonito, ljude koji se bave hakovanjem tudjih naloga iz bilo kog razloga smatramo nizim redom ljudi... Tu su negde iznad kokosaka...
Sto se tog profila na FB tice, imas pored svakog profila opciju Report/Block this person i tu imas opciju Fake profile.
Iskoristi tu opciju i zamoli sve one koji su ti prijatelji da to isto urade.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws