Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa kladionicom - kako da pomognem sebi?  (Pročitano 5442 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
SonyEricsson W800i
Pitala sam nedavno kolegu, kad je uleteo u kladionicu da odradi tiket, sto ne prekine s tim, toliko je bio besan, da je rekao...Necu, ako vam smeta, nemojte se druziti samnom....
Pa lepo ti je i rekao, sta ga mracis. On ako preteruje sa tiketima verovatno i sam zna da treba da batali, samo mu jos treba neko sa strane da ga pita glupo pitanje - a sto ne prekines?  Smile
Ako odigra za sitne pare tu i tamo neki tiket - onda to i nije neki problem.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
Pitala sam nedavno kolegu, kad je uleteo u kladionicu da odradi tiket, sto ne prekine s tim, toliko je bio besan, da je rekao...Necu, ako vam smeta, nemojte se druziti samnom....
Pa lepo ti je i rekao, sta ga mracis. On ako preteruje sa tiketima verovatno i sam zna da treba da batali, samo mu jos treba neko sa strane da ga pita glupo pitanje - a sto ne prekines?  Smile
Ako odigra za sitne pare tu i tamo neki tiket - onda to i nije neki problem.

Ne mracim ga ja, mraci on sam sebe vec 10 godina.... Smile
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
SonyEricsson W800i
Pa ako covek vec 10 godina igra, valjda sama mozes da razumes koliko je besmisleno postaviti njemu takvo pitanje. Jos kad ga tako pita neki laik koga to ne zanima i koji o tome ne zna nista ... Iznervira se covek. Nisi dovoljno kompetentna da mu solis pamet na tu temu, ako me razumes Smile
Igra li on precesto i u neke nerealne novce ili samo iz hobija?
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia Lumia 920
Pa u pravu si, nisam kompetentna, zao mi je..nista drugo...

Ne, ne igra u veliku lovu, valjda zato i ne dobija, a cuj, ako to njega psihicki opusta, sto je odigrao tiket....eto neka mu...ja ga necu vise smarati.. Smile
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Ja ne znam kako da mu pomognem, samo sam izlistao temu da vidim dal' su Fica ili ovaj moj ludi brat nesto savetovali coveka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
SonyEricsson W800i
Pa u pravu si, nisam kompetentna, zao mi je..nista drugo...

Ne, ne igra u veliku lovu, valjda zato i ne dobija, a cuj, ako to njega psihicki opusta, sto je odigrao tiket....eto neka mu...ja ga necu vise smarati.. Smile
Ma dobro je dok nisu veliki novci u pitanju, i dok nije precesto  Smile
Ja ne znam kako da mu pomognem, samo sam izlistao temu da vidim dal' su Fica ili ovaj moj ludi brat nesto savetovali coveka.
Beze oni od ove teme k'o od kuge  Smile
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Нисам одиграо тикет сигурно два месеца али се прекосутра мора испратити 2,7 на Федерера Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Beze oni od ove teme k'o od kuge  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.332 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.