Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: izgubljeni sms-ovi  (Pročitano 962 puta)
26. Jun 2006, 14:42:37
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jutros sam formatirao svoju 6600 (ukljucujuci i mmc) nakon cega sam vratio backup na mobitel na kojem je sve izgledalo da radi normalno kao sto treba. ali kad sam otisao u inbox i pokusao otvoriti neki sms (svi su izlistani) mobilni jednostavno ne bi reagovao. sms-ove koji su stigli nakon formatiranja i vracanja backup-a normalno otvara ali stare ne. jednom sam vec imao ovakav problem i rijesio sam ga time sto sam jednostavno u postavkama promjenio lokaciju gdje se drze sms-ovi ali ovaj put to nije pomoglo. zna li neko rijesenje i da li ga ima uopste?

(01. May 2007, 10:44:52)
« Poslednja izmena: 26. Jun 2006, 14:48:51 od Edy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Napiši lepo kako si napravio taj back-up i čime pre formatiranja, gde si ranije primao sms poruke - na mmc ili memoriju telefona,....i td., i td.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ma šta će on nama objašnjavat kad je odmah ukapirao da nemamo pojma  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
ma šta će on nama objašnjavat kad je odmah ukapirao da nemamo pojma  Smile Smile Smile
Nemaš pojma koliko volim ove likove što dodju na forum postave novu temu i odu - nema ih da raspravljaju o problemu već očekuju verovatno servirano rešenje koje sutra ili prekosutra samo treba da pokupe i odu!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Suzdrzat cu se od komentara na prethodni post. Poruke su snimane ma MMC ciji sam back-up uradio na PC. Vratio sam ga tako sto sam sa PC-a kopirao na mmc u folder gdje budu sms-ovi i kao sto sam vec rekao sve ih prikaze ali ne zeli da ih otvori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
Suzdrzat cu se od komentara na prethodni post.
I treba. Nije te bilo 5 dana i već se buniš. Možda si očekivao već gotovo rešenje, sve izservirano na tacni,......

No, da se ne prepiremo ovde ja mogu samo da ti sledeći put posavetujem da kada budeš pravio back-up onda i napravi back-up u pravom smislu reči.
Što znači da treba ceo sadržaj mmc kartice da iskopiraš na komp pomoću "card reader-a" recimo preko TotalCommander-a(u kome si prethodno štiklirao u opcijama "prikaži skrivene/sistemske fajlove") u neki proizvoljni folder na kompu i onda lepo na isti način ceo sadržaj tog foldera vratiš na mmc kada je potrebno i sve ti je tu - ni jedna poruka ne manjka.
To što si ti kombinovao sa back-up-om kako sam kažeš: "u folder gdje budu sms-ovi" i čime i kako si uradio back-up na PC nije baš najpreciznije objašnjeno i nadasve pravilno odradjeno.

Sledeći put uradi tako i uživaj!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma strasan si. a nije ti slucajno palo na pamet da ljudi imaju i drugog posla osim da vise po forumima cekajuci da im neko kaze da urade ono sto vec jesu. hvala na pokusaju ali i napravio sam backup "u pravom smislu reči". bas kao sto ti volis likove sto dodju na forum postave novu temu i odu tako i  ja volim napumpane likove koji misle da su popili svu pamet svijeta i da mogu da je djele kako njima godi. dobro je rekao nikola34. a da si uopste procitao ono sto sam napisao kako treba znao bi da sam backup-ovao kako treba jer sam fino rekao da sve sms-ove izlista ali nece da otvori jer u suprotnom ne bi ih ni izlistao jer se to nalazi u sistemskom folderu koji je hidden... jedan savjet. nemoj uvjek misliti da je osoba sa kojom komuniciras uvjek veci idiot od tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
jesi probao formatirat karticu pa ponovno vratit taj backup na nju?

Ajde spusti malo loptu nije nitko ništa loše mislio  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
@Edy, od sada sa tobom i tebi sličnima neću više ni da se raspravljam već lepo zaključavam temu i tek onda kada budete naučili da postavite pitanje i lepo obrazložite ceo problem od a do š, naročito jednom u životu da budete zahvalni umesto što znate da kritikujete one koji žele da vam pomognu - mogu da komuniciram sa vama.
Ovako neću bre da se smaram i raspravljam sa vama moronima, naročito da bacam zrna i bavim se gatanjem tj., pogadjanjem o tome na koji ste vi način uradili back-up i kako ste uništili svoje poruke a da o tome niste napisali ništa opširnije.
To što si ti napisao da imaš drugog posla osim da visiš po forumima svaka čast na vrednom radu i sve čestitike.
Ali onda lepo svoj problem obrazloži nekom servisu, plati uslugu i nastavi sa svojim poslom i ono što je najbitnije poštedi ovaj forum bezveznih komentara i tema na koje autora treba čekati danima da obrazloži i pojasni problem kako bi ga neko rešio!

Lock!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sms izgubljeni ovi

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.