E ovako instalirao sam fuš wow cd i kasnije nekakav armagedon i nekakva dva patcha e sada posto ja ocu da igram wow bez konekcije na internet i bez onih svih sranja kojea trebaju znaci da samo igram kuci protiv kompa takodje trebam da napravim account i ja ga napravim u account creator i sve one stvari ali kad ako znate kad treba napisati ip u examleu i to uradim i snimim.A onda onaj stari wowemu izbrišem.Pa onda udjem u onaj keymaker i ukucam examle.txt pa enter i pojavi mi se novi wowemu.E sad treba pokrenut onaj emulator(svjet) i on nece nego pise 14:44:03:F:Your wowemu.key seens old! make a new one ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? A ja sam pokusao da nebrisem onaj i da uopste ne krejiram novi wowemu nego pokrenem emulator i sacekam on onda ucita posle toga udjem u ono sto sam prije kreiro textualni dokument u kome je moja ip-adresa i ispod sifra i account i to preimenujem u wow on lan.wow i kad udjem u to isto kao u igrici pise da ukucam account i sifru ja ukucam i enter a napise mi Unable to conect a izbor mi je oky i close.Ako je neko nesto skonto neka mi napise
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."