Pre 6-7 godina sam igrao fifu 99 na win98ici , na Intelovom procu od 300MHz i shljakalo je lepo, za divno cudo, ali kada sam pre neki dan opet instalirao na XPu (proc 2500+), igrica nece da radi, tj. hoce da udje ali kada dodje do loading-a proces stane i jedini spas bude ctrl+alt+del. Kada sam podesio da fifa.exe pokrenem preko 98ice putem menjanja compartability moda (desni klik na shortcu pa na compartability na 98icu) sve radi, ali veoma usporeno i iseckano kao da igram DOOM3 :] cak utakmica i pocne ali sve je usporeno i iseckano. To mi se pre dogadjalo kada sam neke stare igrice hteo da pokrenem u MS-DOSu, isto dolazi do seckanja i nemogucnosti normalnog igranja. Kod ortaka koji ima mashinu sa drugom plocom i drugom grafickom sve radi bez problema. Skoro sam instalirao nov sistem sa SP2 tako da ne bi trebalo da je do toga, jedino shta preostaje je ploca i ako ima neka podrshka za MS-DOS iliti shta vec. Da li mozda postoji neka opcija u Biosu koja bi mogla jednostavno da se enable-je pa da se problem reshi? Trazio sam reshenje na oficijalnom sajtu fife gde kazu da skinem 1-2 patch-a i da je problem reshen medjutim ista prica, nema promena. Da li je neko imao slican problem i da li postoji reshenje za moj problem? Hvala najlepshe. Jaki