Ne znam da li je ova tema bas za ovaj podforum, ako nije, prebacite je tamo gde treba.
Problem je u tome sto sam na drugom forumu dobila "mod preview" a smatram da nisam uradila nista sto bi do toga dovelo. Iskritikovala sam rad foruma, nikog nisam uvredila samo sam rekla svoje misljenje a administrator se naravno nasao uvredjenim. On je jedini administrator koji redovno posecuje taj forum, pa nemam ni kome drugom da se zalim. Sta u tom slucaju da radim? Inace na tom forumu nigde ne mogu da pronadjem pravilnik foruma, procitala sam ovaj vas (pretpostavljam da je slican) i stvarno nisam uradila nista sto ne sme.
Inace na tom forumu nigde ne mogu da pronadjem pravilnik foruma, procitala sam ovaj vas (pretpostavljam da je slican) i stvarno nisam uradila nista sto ne sme.
Forum je necije licno vlasnistvo, samim tim sto pravilnika nema, znaci da je forum neozbiljan i da vlasnik misli da radi sta mu padne napamet...
Citat
Sta u tom slucaju da radim?
Ocigledno nije vredno truda... ako ti je stalo, juri admina... ako nije, batali...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!