Hteo bih da pitam nekog iskusnijeg za savet, naime, pre otprilike godinu dana, i vishe, mi je prvi put na kosharci iskochilo koleno, cela stvar se odigrala jako chudno, bio sam sam, trchao u kontru i osetio strachan bol [vishe chudan nego jak], i kao da mi je potkolenica otishla na spolja i vratila se. . . Posle toga naravno nisam mogao da hodam 2-3 dana, onda sam josh toliko copao. . . Otishao sam na studentsku polikliniku, gde me i nisu bash najozbiljnije shvatili, dali su mi nekih 10ak terapija, i vezbe, realno gledano te vezbe i nisam radio bash preterano uchestalo, ali sam zato chim sam mogao, pocheo da trchim, i taman kad sam mislio da sam spreman da nastavim da igram, nisam igrao ni 6-7 minuta i opet isto. . . Koleno mi je od tada iskochilo josh 3-4 puta, jednom van bilo kakve sportske aktivnosti, samo sam se okliznuo. . . Mozda je problem moja tezina, koja je dosta velika, 103kg na 190cm. . . Sada sedim za notebookom, drzim led na kolenu koje mi je iskochilo pre 3 dana, i zanima me da li neko ima preporuku, ili savet, kako ovaj put da se oporavim, da bih konachno mogao da zaigram lepo opet kosharku??? :help: hvala u napred!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.