Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: USB problem  (Pročitano 7010 puta)
10. Sep 2015, 14:46:16
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Sony Z5
Imam jedan problem koji nikako ne mogu resiti.Racunar mi ne moze prepoznati android telefon.Tacnije ni telefon sam ne moze prepoznati usb ni racunar,nema uopste znaka,ne dolaze mi opcije (media,mass storage...).Ne znam u cemu je problem.On je konektovan,puni se normalno,ali i racunar i telefon se ponasaju ko da nisu povezani.Ne prepoznaje ga ni HiSuite.A kad spojim telefon na mp3 liniju,izbaci mi opcije i znak.Usb kabal je novi pa ne moze bit do njega.Da li ima neko nekakvu ideju sta bi bilo i kako resiti.Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Ukratko,

Moraš (trebalo bi, inače nećeš znati kakav je problem u pitanju) da navedeš model telefona i operativnog sistema. Ukoliko koristiš Windows OS postoji šansa da ćeš umeti da pronađeš opciju za generisanje izveštaja (Windows Report) tj. podužeg '.log' fajla. Ako je telefon povezan sa računarom, problem će biti "izlistan".

Iako ova vrsta problema nije neuobičajene vrste, predlažem ti da se uputiš na neki od masovnijih foruma sa fokusom na bavljenju problemima u radu sa Android uređajima. Nakon što okačiš gore navedene informacije (uključiv i link ka okačenom '.log' fajlu!), vrlo je izvesno da će ti neko izaći u susret i ponuditi "korak po korak" metodu rešavanja problema u radu sa pametnim telefonom povezanim sa PC računarom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Sony Z5
Kako se nalazi taj log.file to jest izvestaj.
U pitanju je Huawei g510 i Windows 10 x64. Pre nisam imao problema( bio win 7 ) ali kod nje je i poceo taj problem,pa sam pokusao preci na novi sistem,ali kada se inst win10.vidio sam da nije bio clean instal,svi podaci,programi,fajlovi ostali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Evo, pročitaj ovde o kakvom postupku je reč. Administrativne privilegije stičeš kada označiš aplikaciju desnim dugmetom miša, i odabereš "Run As Administrator" opciju levim dugmetom.

Srećno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Samsung S8 Plus
Search XDA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1937
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Imam isti problem. Uređaj je LG L65, a operativni sistem na računaru je Windows 7. Imam instaliran LG PC Suite, ali ni preko tog programa kada odem na "Poveži" ne prepoznaje telefon. Ranije se na telefonu pojavljivala opcija da odaberem kakvu vrstu PC veze želim (punjenje telefona, media sinhronizacija, veza sa internetom), a sada mi se to ne pojavljuje već telefon samo počne da se puni iako sam stavio kvačicu na opciju da me uvek pita kakvu vrstu konekcije želim. Pokušavao sam da ubacim kabl u ostale USB ulaze na kompu, ali je uvek isto. Restartovao sam i računar i moblilni ali nisam ništa rešio time. Pomozite dobri ljudi! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: USB

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.143 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.