![]() IN < - PROBLEM! -Nezeljena trudnoca - >LO (1/5) > >> :: Odgovori! |
Autor: mali-2003 : |
Ciao Imam 16 godina i jedan veliki problem? (koji za vas stariji i iskusnije mozda i nije) O cemu se radi Sinoc smo ja i devojka (16) malo se vacarili ali je to uhvatilo maha.... ... da bi se doslo do situacije da sam ja ejakulirao po njenim gacicama u predelu klitorisa! Znaci barijere koje su postajale izmadju jajne celije i spermatozoida su: Gacice, i himen! Pa ja sad vas molim da mi odgovorite (koliko god vam se ovaj problem debilnim cinio) da li je moguce zacece i nezeljena trudnoca! Hvala unapred |
Autor: SerbianFighter : |
Poz... U teoriji, to je moguce... u praksi, sanse su zaista mizerne. ako se tako nesto desi opet, neka se bar pazljivo skine i opere. A ako ne daj boze ovaj put bude problema [kasni joj i sl], u sta sumnjam zaista, idi zajedno sa njom kod lekara. Neka se do tada pazi u smislu oblacenja i sl da ne prehladi jajnike da se ne brinete dzabe jer ume da se desi da meca kasni i od toga. |
Autor: vrabac : |
Puh... Da te utesim. Sanse da ne ostane trudna su 99,9%. Od svih spermatozoida sto (kako da kazem) izbacis, nisu svi sposobni za oplodnju. Mali je procenat koji moze da oplodi. Pored toga vecina njih odmah ugine. S obzirom da si ti njoj svrsio na gacice, verovatnoca je jednaka nuli da je neki uspeo da prodje i prezivi. |
Autor: sanjica_021 : |
Ako ti je za utehu,1:10 000 000 su sanse da ostane trudna Znaci opustite se male su sanse,ali sledeci put vodite racuna o tome! @Vrabac Citat Pored toga vecina njih odmah ugine koliko spermatozoida ugine to zavisi od toga koliko je muskarac plodan,znaci nije kod svih isto...Druga stvar spermatozoidi zive 24 h a u telu zene i do 7 dana! |
Autor: SAnja : |
ja sam cula neki podatak, ali moguce je da gresim, da spermatozoidi na vazduhu mogu da zive jedva minut-dva i da odmah uginu. a ovo sto je sanja rekla je tacno, da u telu zene zive i do 7 dana, zbog vlazne sredine |
> Odgovori |
^ Povratak na viši nivo |
>> Sledeća strana |