Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 11:56:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Proba zajedničkog života  (Pročitano 1205 puta)
18. Mar 2006, 06:35:52
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Proba zajedničkog života

Dođe trenutak u vezi kada vam zajednički život zvuči kao taaako romantična ideja. Zamišljate kako biste ceo dan posvetili jedno drugom, zamišljate zajedničko izležavanje ujutro, romantična popodneva uz mnogo maženja i iskrene, duge razgovore, pa maženje uveče, dok pripremate večeru i izgledate kao iz nekog časopisa... Izlaske napolje, na lepo vreme, gde se grlite i držite za ruke... Lepa slika, zaista. Jedini problem je što nije realna.

Naime, to nije slika zajedničkog života - to je slika zajedničkog vikenda. Zajednički život je nešto sasvim drugo. On uključuje jurnjavu ujutro, kad ne znate gde vam je glava i prepirete se s dragim ili dragom da već jednom izađu iz kupatila da biste i vi mogli da se spremite. Romantične večeri? Možda, na letovanju. Inače to najčešće budu ma-pusti-me-da-vegetiram-pred-televizorom večeri, uz pregovore o tome na koga je red da izbaci đubre i ko treba da pere sudove.

Da li ovo znači da je zajednički život nešto grozno, nešto što je najpametnije izbegavati? Ne, naravno - samo, ne zalećite se ni sa kakvim romantičnim idejama o bajkovitom životu u bogataškoj vili. Kada ljudi nisu zaista spremni za zajednički život, vrlo brzo se posvađaju, jer ne mogu da se prilagode potrebama i rasporedu onog drugog.

Šta, onda, učiniti? Kada dobijete ideju da živite zajedno, nemojte se odmah preseliti kod partnera ili partnerke. Pre nego što unajmite kombi za preseljenje, napravite probu. Ponesite onoliko stvari koliko vam je potrebno za nedelju-dve i na toliko dugo isprobajte zajednički život.

Ko zna? Možda ćete otkriti da zaista jeste spremni za zajednički život, taj izuzetno značajan korak napred u vezi. Ako otkrijete da još nije vreme za to, pa, lako ćete stvari vratiti svojoj kući i vratiti se na staro. Steći ćete novo iskustvo i znaćete na šta zaista liči zajednički život - i za šta treba da budete spremni. Jednog dana, doći će i to vreme...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
e........
a ljudi, narocito neke zene, devojke, svejedno, se tako "divno" zanesu tim "romanticnim" idejama, slicicama koje stvaraju, ili im vec neko to radi od malih nogu, u svojim glavicama...

...pregovore o tome na koga je red da izbaci đubre i ko treba da pere sudove.

ma dobra organizacija iliti podela poslova... moze to sve lepo da se sredi...
ako su dvoje normalni naravno i imaju postovanja jedno prema drugome

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mene kad neko pita od prijatelja za misljenje o zajednickom zivotu,posto imam iskustva te vrste,
prosto ne znam sta da odgovorim. Smile
razlog je vrlo jednostavan.
toliko imam argumenata za i protiv...
mozda je razlog sto sam ja zivjela sa momkom kada sam imala 21 godinu, i koliko je bilo lijepih trenutaka i situacija,toliko je bilo i onih nemogucih.
ja se nisam bas najbolje snasla.
ali to pripisujem nezrelosti.
ali zato ni danas ne bih se usudila na tako nesto.mozda mi i neodgovara Smile
jednostavno,nisam spremna na to Smile
ali sam za brobu prije braka,naravno Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
mislim da meni to definitivno ne odgovara....probao..puklo... i znam znam sta cete reci...to treba da bude dogovor, da budete tolerantni...da pokusavate da se uklopite...ali meni je super sa nekim blejim par sati na gajbi ali hocu da imam svoj trenutak....kad pisem na forumu...kad mi dodju ortaci...ako hocu da onanisem 2 sata kao manijak...evo iskreno pricam... zelim da ne izgubim sebe u tom uklapanju...zato smatram u svakom slucaju da gajba treba da bude velika...da imas gde da pobegnes from time to time..a ne da moram da izadjem iz kuce ako hocu da budem sam i da sredim mislim  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
To face an ancient foe you take your sword in hand
And cling to the faint glimmer bestowed on you by her
Although you are reluctant you have to fight again
To be forever more the hero that you were
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta ja znam, zajednicki zivot treba da dodje neprimetno kao posledica duge veze, ozbiljnih namera...etc., ako se "dogovorimo" da probamo ,pa da vidimo kako ce ici.....to mi je skroz bezveze i sracunato....i glupo ako vec hocete.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 11:56:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.