Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
I svima lepo saljem pisma, svi ih primaju, svi mi odgovaraju samo "prijavi moderatoru" ne radi. Covek- ja prtekjo tog imejla zivim. Svi poslovi i dogovori idu preko bas njega....
Ja samo znam da tebi ni jedan mail nikad nije potrajao duze od mesec dana i da na svakom imas probleme ili sa virusima ili ti mailovi ne stizu ili ne odlaze, a sta im ti radis to zaista ne znam.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
To sa virusima nije do mene tj mejla vec do samog interneta. A oni se valjda i sire preko imejla... dobro, ide nam rasprava u krivompravcu. Sta da radim, sta moze biti lose pa da ja proverim? Mada ja od kako sam instalirao ovo za postu nista nisam vise podesavao...
Ja iste mailove koristim vise od 5 godina (jedan od 1997). U sadasnjem mail klijentu imam ukupno preko 18 000 mailova sacuvano koji datiraju jos iz 2002.. To sto ti otvoris attachment sa virusom i zarazis se, nije do interneta vec do tebe. To sto koristis Outlook Express ili Incredi Mail takodje nije do interneta vec do tebe. To sto neko koristi Internet Explorer ili MSN messenger nije do interneta vec do njega.
Sta moze da bude... ne bih znao... provereno radi na svim vecim providerima i na yahoo, hotmail, gmail i slicnim mailovima.. a sta je u tvom konkretnom slucaju problematicno, ja nemam pojma.
Atacmente ne otvaram al video sam jednom kad se doslovno sam otvorio i raspakovao. Ja nisam ni znao da mejl ima atacment. Eksplorer ne koristim. Autluk isto tako.
Ma nema veze, sto moram i da primam te izvestaje.
Izvinjavam se na smaranju- ovo se vise nece ponoviti.
Sami od sebe mogu samo da se otvaraju u outlook baziranim klijentima, ni jedan kvalitetan mail klijent to ne dozvoljava... Anyway... poslacu ti pozivnicu za gmail, pa probaj kako ce ti tamo raditi obavestenja Lock.. ostalo cemo se dogovoriti na mail..