Budes aktivan clan. Zbog cestog spama novo registrovanih korisnika putem privatnih poruka korisnicima bez poruka i sa izuzetno malim brojem poruka onemoguceno je primanje i slanje. Ako ste imali nekih poruka one su i dalje tu, ali vi nemate mogucnost da ih vidite.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
A ja se ubih klikajuci po svakom profilu... cackam trazim ,rekoh nemoguce da ne vidim I kad cu ja moci da posaljem nekome privatnu poruku ?? Sta je za vas aktivan clan vise poruka po danu ili vise poruka uopste ??
Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja! Preporucujem takodje da procitas pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma. Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
postoji li neki propisan nivo aktivnosti,broj poruka i sl. koji treba dostici da bi se postao aktivan clani dobila mogucnost slanja privatnih poruka.hvala
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jel postoji neki topik na kome se ljudima moze JAVNO odgovoriti na privatne poruke posto je vec nemoguce PRIVATNO da se odgovori na privatne poruke ukoliko nisi dovoljno aktivan?
Ljudi koji zele da budu kontaktirani, u svom profilu imaju mailove javno dostupne... Za ostale ces morati da sacekas ili da im se obratis u sklopu teme zbog koje su te i kontaktirali.
Btw. Koliko mi se na prvi pogled cini, imas duple naloge... Don't do that.