ja obozavam kosarku treniram je zato da bih sebe usavrsio u toj igri i da bih nesto postigao,ne zanimaju me drugi sportovi...prije nego sto sam poceo da se bavim kosarkom trenirao sam fudbal jedno 4 god...prije 2 godine shvatio sam da je kosarka kraljevski sport i cijelo ljeto sam proveo na igralistu trenirao,ubijao se od basketa,raznih vjezbi itd.(problem mi je jedino visina tih nekih 172-173 cm ( ...a ako budem povukao na ujake onda netreba da se brinem jer su oni visoki sta vise svi u porodici su mi visoki i sa oceve i majkine strane oko 190 cm jedino ako nisam povukao na majku ona je visoka oko 171 cm
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.