Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veza ~ Brak ~ Deca  (Pročitano 1046 puta)
01. Apr 2005, 04:11:55
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Insipiran temom [Ljubav kao smisao zivota?], da se ne bi tamo diskusija previse sirila, pokrecem ovde temu.

Po vasem misljenu, da li se onog trenutka kada u bracnu zajednicu dodju i deca nesto ozbiljno menja?
Konkretno, ako ste u braku i neke neprijatne stvari se dese, da li ste spremni pomeriti granice do kojih bi inace trpeli da njih nema?

Da li je i nesavrsena porodica bolja od rasturene porodice?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
zavisi koje su to neprijatne stvari, negde bih mogla da pomerim granicu, ali postoje slucajevi u kojima se o tako necemu ni ne razmislja.

rasturena ili porodica na gomili sa problemima, rekla bih da zavisi od porodice.
ako su clanovi iste zdrave, razumne jedinke, koje su svesne toga da neki problem postoji, i da je on pri tom jos i neresiv, tj da ni jedna strana ne pristaje na kompromis, mislim da se onda treba razdvojiti.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
Ne bih ja to bas nazvala tako grubo, rasturena porodica.
Ja kao dete razvedenih roditelja, srecnija sam danas kada su mi roditelji ostali prijatelji, nego da sam svakodnevno morala da slusam svadje, prepirku i viku, zarad neke nazovi slike idealne porodice. Verovatno bismo svi do sada poludeli.
U svakom slucaju bolji je dobar razvod, nego los brak!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Well.. jako je malo slucaja kad se roditelji razidju normalno i ostanu prijatelji, to mozda i nije losa solucija ako vec u braku ne moze da se uspe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
U svakom slucaju, trebalo bi probati sve da brak opstane ako su deca tu. Naravno, mislim na sve kako bi se problemi resili. Tek kada se uvidi da je te probleme nemoguce resiti, dve mislece indidvidue bi trebalo da se dogovore oko razvoda koji bi najmanje naskodio deci.
IP sačuvana
social share
Samo je smrt siguran posao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
slazem se da termin rasturena porodica zvuci mnogo grubo.
moji su takodje razvedeni i to su ucinili u mojoj osmoj godini.
pravo da vam kazem, mislim da su to trebali da urade i mnogo ranije jer bi nas (mene i brata) postedeli mnogih ruznih scena (i one najgore moguce)
i ne mislim da granice trpljenja, kao je to nazvao SF, treba pomerati, jer postajes nezadovoljan a deca sve to osete.
ako je problem resiv, i ako su dvoje dovoljno zreli da sednu i razgovaraju i vide da li moze da se poradi nesto po tom pitanju, onda da, definitivno probati, u tom slucaju, da veza tj. brak opstane. U suprotnom, bolje civilizovani razlaz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
mob
Siemens 
Uglavnom je za decu bolji razvod nego citav zivot u tenziji. Ako ostanu u braku samo radi dece, ta ista deca ce se truditi da sto manje provode u kuci i s roditeljima, jer se napetost ne moze sakriti, narocito od dece. S druge strane, ako dodje do razvoda dete ce uvek moci da se osloni na jednog roditelja, a ako ima sreca i na oba. Ono moze da ima dakle i dve porodice umesto jedne, a jedini uslov je da roditelji ne izazivaju mrznju deteta prema onom drugom, vec da se bore za njegovu ljubav.
Fudbalskim zargonom: treba da se se bore da daju gol vise, a ne da prime gol manje
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Kahm, deca iz rezvedenih brakova tvrde da je bolje razvod nego odugovlacenje, deca iz relativno normalnih brakova tvrde da to nije resenje i da je kompletna porodica ono pravo...
Resenje verovatno negde izmedju... ili bolje reci na pocetku - ne uletati u brak zato sto eto, tako to treba (zabavljaju se 50 godina i ne znaju sta vise da rade sa sobom) ili ako nedovoljno  poznajes osobu sa kojom si... Zato treba neko vreme ziveti zajedno, iako to nije moj izbor, upoznati se... ali ta tema je vec vise puta apsolvirana...
Deca jesu obaveza i ako si vec dovoljno odrastao da doneses dete na svet, moras dobro da se potrudis oko njega... Ne kaze se bezveze "Mala deca - mala briga, velika deca - velika briga"... Isto, ni tu ne treba odlaziti u krajnosti - apsolutno se posvetiti svom detetu - varijanta "Moj sin/cerka je bog!" i u potpunosti zapostaviti kako svoj zivot, tako i zivot u dvoje, ili se apsolutno posvetiti ljubavi svog zivota, sebi samom, a decu ko sisa...
I kao sto rece SF - razvod posle koga roditelji ostaju bar u korektnim odnosima je veoma, veoma retka stvar.... Jer, nesto je trulo od samog pocetka, a razvod dodje kao kulminacija i jedine zrtve su najcesce deca...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.