Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste se osetili iskoriscenim?!  (Pročitano 3681 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Citat: dreadnot
Pa seti se i ti njih kad ti treba nesto... a ako se neckaju, podseti ih da si im ranije ucinio...

Pa ako moras nekoga da cimas kao ja sam tebi ucinio hajde sad ti meni e do kurca ... takvi drugari mi i netrebaju , niti bilo kome ... pravi drug mora da oseti kada je drugaru potrebna pomoc , kada treba savet ....

A ja sam svakom mom drugaru (pravom drugaru) na raspolaganju uvek kada god nesto zatreba .... UVEK !!!!
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
O tome ti i pricam, razgraniciti sta je pravi drug, pa onda koliko god da te cima to nije iskoriscavanje, jer za njega i zelis i hoces sve da uradis, kao i on za tebe, predpostavljam, a ostalo su poznanici koji ti se nadju po potrebi, a i ti njima. E, ako pocnu da preteruju - hvala lepo, dovidjenja...
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
Ja biram drustvo i pazim i zato se nije desilo da budem iskoriscena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
mob
Apple Kineska kopija
Pre nekoliko meseci trebala da dodje neka komisija za odredjivanje i dodelu certifikata za konstanti kvalitet usluga, a posto je to veoma tesko uraditi u ustanovama i firmama koje se bave usluznim delatnostima, ja seo izmislio foru i nacin sve to stavio na papir , napravio upitnike i formulare i sav sretan otisao na moje zasluzene slobodne dane. Kada se vratih sa slobodnih dana moj kolega iz kancelarije sav sretan pokazuje neko stivo radnicima, a kada me vide pozelene i pobeze u kancelariju. Kada se zacudjen raspitah o cemu se radi rekose radnici kako je kolega upravo dobio veliko priznanje od maticne firme i da ce se njegovi obrasci ubuducnosti koristiti u celoj nemackoj a da je najverovatnije da ce koncept prihvatiti ceo koncern. Tada sam ja pozeleneo jer mi je majmun pokrao kompletnu dokumentaciju i pod svojim imenom poslao u direkciju... Kada sam poceo da se bunim i skrenem paznju na falsifikovanje i kradju zapusise mi iz firme usta jer to bi bila sada bruka za firmu kada bi se to saznalo jer formulöa ce biti najverovatnije primenjena sirom EU. Poludeh, opet poceh da se svadjam a oni mi poslase gorile da me biju, te da me prate i tako to i na kraju sada svaki dan mi pisu po neko pretece pismo i pokusavaju na svaki nacin da me isteraju sa posla. Mozda je sve to i sto sam ja glupi stranac a pametni nemac igra na svom terenu i bilo bi glupüo da izgubi boj...
Tako me i izjebase i iskristise i pokradose i rade mi o glavi sve u isto vreme....
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ja biram drustvo i pazim i zato se nije desilo da budem iskoriscena.

Vise puta si rekla da si u losem drustvu, ako biras... ocigledno lose biras.

ONTOPIC:
Da, osetim se povremeno, ali sve to ide u rok sluzbe. Mozda mene neko nekad iskoristi svesno ili nesvesno, i ja isto tako povremeno nekog iskoristim i idemo dalje. Postoje ljudi koji su kao pijavice i ne mozes ih nikako skinuti... ali i za to postoji relativno lako resenje koje daje trajne rezultate... zove se cenovnik.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Ta ti je dobra...znam mnoge koji su na taj nacin resili problem - trpe, trpe, a onda zaracunaju... i da vidis kako pootpadaju "prijatelji"...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa, neki filter mora postojati
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
Nikada ja nisam rekla da imam lose drustvo, to si pomesao sa nekim drugim korisnkom.
Losim drustvom mogu da smatram nekoga ko nije prema meni dobar.
Nikada ne bih bila sa nekim mangupima i problematicnim tipovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
Pametno, nemoj da se druzis sa mangupima, samo ce da te iskoriste. Sa druge strane, ako te iskoriste, imaces sta da napises povodom ove teme... U svakom zlu nesto dobro...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 151
:anger:  Smile  Smile  Smile - nadam se da ste nesto shvatili haha
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.361 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.