nudi mi covjek psp 2000 za 80 eura u ekstra stanju sa jednom originalnom igrom i futrolom.je li ga tesko hakovati da se igraju piratske igre i igre sa keca i je li ovo povoljno?
Kupuj bez razmisljanja! Ja sam za tu istu lovu uzeo PSP 1000 (popularni phat ili debeljko), doduse sa jos dve igre pride. Hakovanje je oko 20-30 evra, ja se jos nisam naigrao Tekkena da bih ga odneo a i malo me mrzi Samo pogledaj na netu kako da proveris koja je serija posto neki kasniji modeli PSP2000 ne mogu da se flashuju
Nije tacno to, ljudi su popravljali brickovane konzole ubacivanjem Pandora baterije (koja resetuje firmver na cuveni 1.50). Bez Pandora baterije mozes i sam da hakujes uz pomoc Lumines ili GTA Vice city stories ako firmver nije jaci od 2.60 ali tu ima dosta uslova, pre svega da igra nema zakrpljen taj bag kojim se resetuje firmver i mnogo je veca sansa da zeznes nesto. Tako da je najbolje da odneses u neki servis pa da ti oni odrade flash.
Ja ti nudim PSP 3004 slim and lite, kupljen pre 2 meseca, sa 5 orioginal igrica, sa futrolom, slushalicama, instal. diskom, kutiijom i punjachem za 200e, moze i ispod, kako se dogovorimo.