Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Primecujem da svi traze SMS programe...  (Pročitano 2940 puta)
01. Okt 2006, 17:25:22
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Tel.Me 
...odnosno, sajtove u kojima se nudi SMS4free. Sa druge strane, mene ne interesuje nista za dz (u krajnoj liniji, sve sto je dobro mora i da kosta) ali trazim program koji je u stanju poslati fake sms. Jedini koji (valjda, nisam probao) funkcionise je via clickatell.com sajta ali, buduci da mi je tesko odraditi placanje u insotranstvu, trazim varijantu programa koji ce to odraditi na maticnoj mrezi (Mobis, RS). Dakle, zasto nema takvih Symbian programa na netu kada je ocevidno da je fake sms moguce odraditi? Foun=N6630?
Izvinjavam se modovima ako je pitanje postavljeno na pogresnom mestu, jerbo mi je ovo prvi post, slabo se snalazim na forumu, malo je prenatrpan a i frisak sam korisnik Symbian-a pa sam tek od skora na bureku, bez jogurta.
Edit: Nick ima oko 4 godine, pa sad oko uzimanja...ko prvi devojci, njegovo dete.Neko je svejedno uzeo nadimak koji je trebao da bude...i tako to...Nego, daj odgovor na pitanje ili pucam!!

(01. May 2007, 10:41:12)
« Poslednja izmena: 01. Okt 2006, 17:31:48 od qwerty2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ΓΕΩΡΓΙΟΣ '90

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 817
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola V3i
i uzela si nekom nadimak...  Smile ...samo dodala 2...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Iskreno, i da se pojavi takav server kod nas koji će podržati i nekako zaobići operatere koji brinu o SMS porukama koje dolaze sa drugih sumnjivih mesta, verujem da bi propao u roku od par dana!
Zašto?!? Zato što bi se tu i Kurta i Murta upisivao sa po 100 naloga najmanje i slalo SMS do besvesti tj., do zagušenja servera koji to dozvoljava.

Nemamo bre mi ovde na Balkanu takvu kulturu pa ono koristiš tu mogućnost baš onda kada zagusti, nema se kredita a potrebno je slanje SMS-a ili šta već, ili hajde i FakeSMS ali ne njih 1000 dnevno...čisto par nedeljno radi neke bezazlene šale pa onda lepo pozoveš lika i objasniš da si to ti.

Primer je bio kako si naveo clickatell.com. Radio je savršeno, 10 besplatnih poruka pa se opet uloguješ pa novih 10,.. čak je i Symbian aplikacija radila savršeno vezana za taj clickatell pod imenom ClickSMS(ima je u download sekciji pod imenom: "Send SMS to anyone using fake number or name") ali naši su se majstori logovali kao "Mobtel" i broj telefona postavljali kao "+38163100100" pa onda nije ni čudo što nam niko ne dozvoljava da koristimo ove servere.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Tel.Me 
Cek, cek malo...Kao sto sam naveo [btw. koristim tudji login pa otud kucam u muskom rodu, hvala qwerty2!] trazim program a ne www sajt. Dakle, zar ne postoji program koji je u stanju da pri samom slanju poruke sa tfona posalje fake id info? Koliko se secam, PDU format koji se moze poslati telefonu preko RS232 ili slicne serijske komunikacije u svom zaglavlju [header] je slao,  kako tekst poruke tako i SMSC No. i sam broj posiljaoca i primaoca SMS-a. Zar nije moguce izmeniti PDU zaglavlje,odnosno upisati lazan broj sender-a i poslati takav PDU zapis telefonu koji ga zatim salje SMSC-u?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ΓΕΩΡΓΙΟΣ '90

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 817
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola V3i
a promenila si sliku...  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Mislim da postoji par njih koji to mogu koristeći GPRS, ali opet je fora ta što se mora platiti.
Mislim da SMSxtender v.3.2 vrši posao. Probaj pa javi!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Tel.Me 
Fala Ciglo na trudu, pogledacu u pretrazi kakav je prog. Placanje same poruke nije problem ali medjunarodna placanja su, pogotovo iz RS, ne znam kako je u Srbiji, teski s h i t i neostvariva...
Djoleko, mislim da si se malo zezn'o i da imas pogresnu predstavu o tome s kim pricas/kome se obracas...Tek da ne bude zabune.
Ostavicu ovde komentar pomenutog programa, cim ga instaliram i isprobam...
Edit: Ovo je moj sluzbeni telefon koji je, zahvaljujuci 6630 otisao u zasluzenu penziju, iako potpuno ispravan. http://microstorage.googlepages.com/nokiademolished
Edit2: Program ne funkcionise  Smile Smile Smile   Da li se neko seca sajta www.o-n-l-y.com i njegove brzne u isporuci i fake-ingu sms-a...Kako je to dobra stranica bila...
« Poslednja izmena: 01. Okt 2006, 18:26:46 od qwerty2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia Lumia 1020
ja se sećam nekog ruskog sajta, mnogo dobro je bilo
valjda 10 poruka dnevno, možeš da namestiš od koga je poruka(može i tekst i broj) i nije zahtevao registraciju(samo je ip proveravao)
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8GB
Seti se tog sajta i svaka ti cast!!!!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia Lumia 1020
ma ne radi više to, takvi servisi ne mogu da funkcionišu duže od mesec-dva Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.