Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:56:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zasto zene vole mene?  (Pročitano 7249 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ne postoji niko ko je nedostizan ako ti je dovoljno stalo do toga... poenta je da nikome od nas nije jedini prioritet u zivotu da u nekom trenutku u vremenu (bilo to danas ili za 20 godina) spava sa Beyonce... da jeste.. moze da se resi ...

'El to znaci da Dzoni Dep i nije neka nedostiznost za mene?  Smile Smile
Ako batalis sve ostalo, posvetis se samo tome videces da to nije nesto neostvarivo...
Problem je sto niko od nas, sve i da hoce i da mu je to jedini cilj, ne moze da zapostavi sve ostalo u zivotu samo zbog toga, tj da sve podredi iskljucivo tome...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Mogucnost je druga stvar, ako mislis da imas mogucnost da uzmes kamen i razbijes izlog, to mozes da uradis ako je kamen pored tebe jer te nista drugo sem tog kamena u tom trenuntku  ne sprecava da razbijes izlog.
Am... savest, vaspitanje, znanje da se ne sme tek tako unistavati tudja imovina... razum?  Smile

Nema smisla tu ''nedostiznost'' tako banalizovati. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Mogucnost je druga stvar, ako mislis da imas mogucnost da uzmes kamen i razbijes izlog, to mozes da uradis ako je kamen pored tebe jer te nista drugo sem tog kamena u tom trenuntku  ne sprecava da razbijes izlog.
Am... savest, vaspitanje, znanje da se ne sme tek tako unistavati tudja imovina... razum?  Smile

Nema smisla tu ''nedostiznost'' tako banalizovati. Wink

Da slazem se, ali cini mi se da nisi razumela moj post. Hteo sam da kazem da i ako vidis primer Bijons na ulici kako pije kafu, imas mogucnosti da joj pridjes. Ovo sa izlogom je bila slikovitost. Smile

savest, vaspitanje, znanje da se ne sme tek tako unistavati tudja imovina... razum?

Vidis, u mom slucaju, ako u tom trenutku odlucim da razbijem taj izlog i vidim kamen pored sebe, definitvno bih ga razbio.  Smile

Ili ako hocu da bijem nekog, a vidim motku nedaleko od sebe, prebicu ga motkom, iako to nije razumno i fer...

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Anger managment  Smile

Ne postoji niko ko je nedostizan ako ti je dovoljno stalo do toga... poenta je da nikome od nas nije jedini prioritet u zivotu da u nekom trenutku u vremenu (bilo to danas ili za 20 godina) spava sa Beyonce... da jeste.. moze da se resi ...

'El to znaci da Dzoni Dep i nije neka nedostiznost za mene?  Smile Smile
Ako batalis sve ostalo, posvetis se samo tome videces da to nije nesto neostvarivo...
Problem je sto niko od nas, sve i da hoce i da mu je to jedini cilj, ne moze da zapostavi sve ostalo u zivotu samo zbog toga, tj da sve podredi iskljucivo tome...

Odlicno!Sutra se ispisujem sa faksa... Smile
« Poslednja izmena: 04. Apr 2009, 19:06:04 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:56:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.