Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Jul 2025, 15:20:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Moderator pitanja  (Pročitano 4236 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
I cisto sumnjam da bi se nauka lako prilagodila kod takmicara, a svrha je da takmicari daju konacan sud o necemu... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
@SerbianFighter

a iz istog razloga necete da razdvojite film, muziku i umetnost?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Ne, vec iz razloga sto je to komplementarno i sto bi samo jedno bilo previse suvoparno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
@SerbianFighter

uzmimo za potrebe diskusije i da to jeste tacno, da bi svaka pojedinacno od tih oblasti bila suvoparna, ali time se nista ne postize sem sto se onemogucava onima koji bi igrali samo film ili samo muziku da to i ucine. oni kojima je suvoparno svakako bi uvek mogli uvek da stikliraju sve tri oblasti

a i za nauku nikako ne mogu da se slozim. nauka bi cak imala najraznovrsnija pitanja od svih oblasti jer pokriva pitanja iz matematike, fizike, hemije, astronomije, elektrotehnike, medicine, racunarstva i informatike (matematika mozda prednjaci po broju pitanja, a za ostale bih rekao da su manje vise ravnopravne po broju pitanja). takodje medju pitanjima iz nauke nalaze se jedina pitanja koja zahtevaju koliko toliko nekog razmisljanja i zakljucivanja dok je za sve ostale oblasti potrebno puko memorisanje podataka

eto toliko, nadam se da te nisam smorio  =)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da sam bio prilicno jasan time sto sam rekao da nema dovoljno kvalitetnih pitanja i da nije dovoljno dobra podela u okviru nauke.. Hipotetski mozemo da pricamo o cemu god hoces, ali ja bih trenutno vise voleo da se drzimo realnosti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Zeleo bih da te pitam da li mogu da skinem ban sa 3 profila koja su banovana danas. . .  Nazalost nikada nisam koristio ovaj forum i nisam znao da mora da se prijavljuje ukoliko igra vise nas na jednom kompjuteru. . .  Dakle, problem je u tome sto je admin banovao sve koji su se ikada ulogovali preko mog racunara. . .  Da li moze nekako da se skine ban, msm poslacu ti neka dokumenta ili vec nesto da potvrdi da nas 3 razlicita igra na 3 profila tj da ne dupliramo. . .  Da se razumemo ne smatram da je on pogresio, moja je greska.  Da li ona moze da se ispravi nekako i sta moze da se ucini povodom toga? Ako ne neka naprave oni novi, ali barem da se skine ovim ljudima koji su se logovali po jednom u zivotu kod mene (kad sam im pravio profile tacnije). . .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Svileni91, Swilke, SwilkeMacor, MilovanMige1, kaca0091

S obzirom da postoji veoma mala sansa da se korisnici Svileni91, Swilke, SwilkeMacor slucajno nalaze pod istim IP-om, kao i da su nickovi, hm, "skoro pa isti", a da su osobe razlicite, nalozi Svileni91 i SwilkeMacor su trajno udaljeni i nece biti vraceni. Kao nalog koji ima najbolji plasman, "Swilke", ostavio sam ga aktivnog. Druga dva naloga su po automatizmu takodje trajno udaljeni, za prijavu vise igraca sa iste IP adrese, postoji tema ( link ), gde je to moguce uraditi. Ova mogucnost ne obavezuje urednistvo da ce odobriti svaku prijavu, ali ostavlja mogucnost jednoj lokalnoj mrezi u domacinstvu, kao i ostalim ustanovama (ili vise korisnika na 1 racunar) da bez problema pristupa igri.
« Poslednja izmena: 09. Jan 2011, 11:10:01 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Pa da u Srbiji nije normalno da se ima vise od dvoje dece. . .  Samim tim je i cudno kako nas 3 Svilanovica imamo slicne nikove ( i malo verovatno slazem se ). . .    :D Nisam siguran da je to bilo koga ugrozavalo, ali dobro, niko nije ostecen od nas igra je besplatna tako da, neka prave novi :D.  Hvala za link i odgovor, prijavicu tamo ukoliko oni opet budu pravili, a neko mi poveruje da nas ima 3 :D pozzz Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kako se sankcionisu cheater-i? Vec sam 2 puta naletela na takve. . .
IP sačuvana
social share
If you are down,
I will come to chain you to the ground
And penetrate your mind;
If you are lost, if only you are lost;
I'll be there to break you trust
And ravage all your lust for life, my love.  
You will never realize
What darkness lies inside my mind.  .  .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Prijava igrača koji krše pravila - po proceduri iz Help-a na mail conquiztador@burek.com
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Jul 2025, 15:20:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.