Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:06:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prijatelji. . . .  (Pročitano 2579 puta)
12. Dec 2007, 21:50:26
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Imam drustwo.  Da-drugowe i drugarice;-D Ziwim u malom gradu i to je u stwari i jedino drustwo u kome mogu biti. . .
Od swih nas jedino sam ja rockerka.  I sad. . ja se super zabawljam sa njima i swe,ali cim okrenem ledja-pocinju strasna ogowaranja-i sto je najcudnije ne ogowaraju me djewojke,wec momci!? Swasta pricaju. . sprdaju se. . .  I kad sad swe saberem. . . dosta je ljudi oko mene-ali je prawog prijatelja nemam. . . usamljena sam. . . . . . . . . . . . . . . .  Oni koji me ne poznaju takodje ogowaraju.  Owo postaje pakao. . laznih prica i ogowaranja.
Imam mnogo dobrih drugarica,ali ne najbolju i ni za njih nisam sigurna da su prawe.  Drugowa nemam-a da znam da me ne ogowaraju. .  I danas mi decko kaze-swi oni za koje mislis da su ti drugowi-ni jedan ti nije prawi.  Ogowaraju te koliko mogu. . pa mi je ispricao nekolike price. . .  Ja stwarno ne mogu da wjerujem. . placem-jbt boli me! Sta da radim u wezi owih prica i ogowaranja,jednostawno ne mogu wise da se prawim da se nista ne desawa.  Prewrsilo je swaku mjeru.  A da pokazem zube-i to sam probala ali ne ide. . . i kako da budem popularnija u skoli nego sto jesam? Kako sa loseg da predjem na dobar glas?? Kako da priwucem djewojke da se mnogo wise druze sa mnom? A kako momke?? Kako??

[Edit by kokota: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora kokota (Vreme: 12. Dec 2007, 21:55:43)
« Poslednja izmena: 12. Dec 2007, 21:56:55 od kokota »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
tebi je lako, ti mozes da izadjes na ulicu bar Smile
pomisli ljudi ko zivi sa hendikepom
« Poslednja izmena: 12. Dec 2007, 21:59:23 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
kako da budem popularnija u skoli nego sto jesam?
Ako slusas rock, tesko da ces biti popularna na taj nacin na koji ti zelis biti => prebaci se u cheerleadersice u tom slucaju.  Smile
Citat
Kako sa loseg da predjem na dobar glas?
Zasto si uopste na losem glasu, jer si rockerka ?
Citat
Kako da priwucem djewojke da se mnogo wise druze sa mnom? A kako momke?? Kako??
Ti sad rece da imas drugarica koje se druze s tobom ( ogovaraju te doduse ), ali opet tu su. Sad, pitanje je da li stvarno zelis da imas jos prisniji odnos sa takvim ljudima koji ti ocito ne misle nista dobro; bolje sam nego u losem drustvu.

Ako bas hoces nesto drasticno da poduzmes, suoci se sa tim ljudima, ne znam sto se pravis da se nista ne desava. Kad porazgovaras s njima, bar ces znati na cemu si, mada bih ja na tvom mestu radije sedila u kuci i gledala filmove nego se trudila da se ubacim u neku popularnu ekipu koja ti vec sad zabija noz u ledja.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Imam drustwo.  Da-drugowe i drugarice;-D Ziwim u malom gradu i to je u stwari i jedino drustwo u kome mogu biti. . .
Od swih nas jedino sam ja rockerka.  I sad. . ja se super zabawljam sa njima i swe,ali cim okrenem ledja-pocinju strasna ogowaranja-i sto je najcudnije ne ogowaraju me djewojke,wec momci!? Swasta pricaju. . sprdaju se. . .  I kad sad swe saberem. . . dosta je ljudi oko mene-ali je prawog prijatelja nemam. . . usamljena sam. . . . . . . . . . . . . . . .  Oni koji me ne poznaju takodje ogowaraju.  Owo postaje pakao. . laznih prica i ogowaranja.
Imam mnogo dobrih drugarica,ali ne najbolju i ni za njih nisam sigurna da su prawe.  Drugowa nemam-a da znam da me ne ogowaraju. .  I danas mi decko kaze-swi oni za koje mislis da su ti drugowi-ni jedan ti nije prawi.  Ogowaraju te koliko mogu. . pa mi je ispricao nekolike price. . .  Ja stwarno ne mogu da wjerujem. . placem-jbt boli me! Sta da radim u wezi owih prica i ogowaranja,jednostawno ne mogu wise da se prawim da se nista ne desawa.  Prewrsilo je swaku mjeru.  A da pokazem zube-i to sam probala ali ne ide. . . i kako da budem popularnija u skoli nego sto jesam? Kako sa loseg da predjem na dobar glas?? Kako da priwucem djewojke da se mnogo wise druze sa mnom? A kako momke?? Kako??

[Edit by kokota: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora kokota (Vreme: 12. Dec 2007, 21:55:43)

predji na slusanje death metala i popularnost ti ne gine Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N97
Suochi se sa ljudima, ali ih nemoj napadati, vec ih pitaj chemu te priche ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Jesi li sigurna da su te priče tačne, da te zaista ogovaraju? Ako jesi onda u lice citiraj onome ko te ogovarao nešto što je rekao. Pa neka objasni što.

Nije lako biti sam ali u lošem društvu je još teže. Neki će se postideti i upristojiti, neki koji ti zaista nisu ni drugovi ti ni ne trebaju.

Moj sin je bio jedan od prvih metalaca u kraju pre 9 godina, sad ih ima ko pleve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mozda si im i dala povoda za ogovaranje, a nama ovde precutala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam drustwo.  Da-drugowe i drugarice;-D Ziwim u malom gradu i to je u stwari i jedino drustwo u kome mogu biti. . .
Od swih nas jedino sam ja rockerka.  I sad. . ja se super zabawljam sa njima i swe,ali cim okrenem ledja-pocinju strasna ogowaranja-i sto je najcudnije ne ogowaraju me djewojke,wec momci!? Swasta pricaju. . sprdaju se. . .  I kad sad swe saberem. . . dosta je ljudi oko mene-ali je prawog prijatelja nemam. . . usamljena sam. . . . . . . . . . . . . . . .  Oni koji me ne poznaju takodje ogowaraju.  Owo postaje pakao. . laznih prica i ogowaranja.
Imam mnogo dobrih drugarica,ali ne najbolju i ni za njih nisam sigurna da su prawe.  Drugowa nemam-a da znam da me ne ogowaraju. .  I danas mi decko kaze-swi oni za koje mislis da su ti drugowi-ni jedan ti nije prawi.  Ogowaraju te koliko mogu. . pa mi je ispricao nekolike price. . .  Ja stwarno ne mogu da wjerujem. . placem-jbt boli me! Sta da radim u wezi owih prica i ogowaranja,jednostawno ne mogu wise da se prawim da se nista ne desawa.  Prewrsilo je swaku mjeru.  A da pokazem zube-i to sam probala ali ne ide. . . i kako da budem popularnija u skoli nego sto jesam? Kako sa loseg da predjem na dobar glas?? Kako da priwucem djewojke da se mnogo wise druze sa mnom? A kako momke?? Kako??

<hr />

Kako?odrasti...stegni zube ali ne samo u stilu da njima pokazes zube...da pomisle da si divljakusa..cepaj svoj fazon i ne pokusavaj da se ikome od njih dopadnes..kad se ne budes trudila da ih privuces, sami ce doci..neki lazni, neki pravi, proci ces kroz puno toga u zivotu, jos si ocigledno mlada...ali ne dozvoli da te to demoralise...jednostavno budi ono sto jesi, ko te prihvati takvu, bice pravi prijatelj, a onaj ko te ne prihvata takvu, nije ti potreban...razmisli malo i o tome..a palanackih ogovaranja i prica ima svuda..i u velikim gradovima..ali budi iznad tga i sve ce biti ok Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Budi ono što jesi...ne juri lažne prijatelje.
Naravno da je teško biti sam, ali bolje i to nego vući za sobom hordu znatiželjnika,  zlonamernika i ostali ameba.
Naravno , sve rečeno važi pod jednim uslovom ...ako si ti OK drug, prijatelj i eventualno nemaš neki problem o kom ne želiš da pričaš a glavna je tema tvoje okoline. Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n73
imam jednog ajmo reci dva prijatelja ostalo smatram drugovima ili poznanicima i nemam vise nikakvih problema a ta dvojica su izbrana poslije dugog vaganja jer sam imao slicne probleme.sada sam sa svima super ali tacno znam kome vjerujem i kada mi nesto kaze znam da nije za zlo to je izgleda meni bio jedini put do pravog prijatelja.zensko sam izbacio iz te kombinacije jer nisam bio siguran dali ce nekad emocije proraditi i sve to pokvariti. Smile
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:06:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.