Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Muškarci od vas prave bombu ili krš  (Pročitano 640 puta)
21. Maj 2005, 06:17:34
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Muškarci od vas prave bombu ili krš

Većina žena ima san da ih gledaju i obožavaju kao boginje, da nisu samo dekor već kompletna ličnost, da imaju želju, bojazni, strasti - objašnjavaju seksolozi. Neki muškarci su to razumeli, ali dosta je i onih koji nisu.

Oni koji od nas prave bombe

Svedočenja o ovim muškarcima izgledaju otprilike ovako "Ophodi se prema meni kao da sam remek-delo među Rodenovim skulpturama", "Govori mi da mi je guza prelepa i da uopšte to ne treba da dovodim u pitanje", "Uz njega se odlično osećam kad sam gola", "Kaže mi da obožava način i moje ponašanje kad vodimo ljubav".

Seksualnost pokazuje vaš odnos s partnerom, reciprocitet. Žena daje najbolje od sebe ukoliko ima poverenja i oseća se vrednom. Muškarac koji je ceni i to joj jasno pokazuje učiniće da se ona oseća prijatno i da više zavoli sebe. Na primer, ako je slika golu i uživa u njenoj lepoti, navešće je da i sama više voli svoje telo. Ukoliko se muškarac pobrine o ženi posle seksa, još bolje. Onaj koji je dodiruje, mazi i priča sa njom sve je shvatio. Na kraju krajeva, upravo ona mu je pomogla da s tih nekoliko minuta oseti moćan.

Ipak, vodite računa da razlikujete manipulatore. Oni koji laskaju devojkama da bi njima manipulisali. Njegovu igru otkrićete tek kasnije.

Oni koji od nas prave krš

Svedočenja nesrećnica koje su to doživele su sva slična "Nekim čudom njegov pogled kao da se lepi za moj celulit", "Nikad nisam ono što on očekuje od mene", "Tako me vodi do kreveta da imam utisak da imam pogrešne korake i poteze, da izgledam trapavo", "Ne osećam se dostojna njega".

Muškarac zbog kojeg se osećate manje vrednom nije siguran sam u sebe pa taj nedostatak samopouzdanja kompenzuje agresivnošću uperenom protiv partnerke čime namerava da je drži pod šapom. Agresivnost može da se očita u pogledu ili u govoru tokom seksa. Ako se muškarac oslanja samo na refleksnu seksualnost, pa mu nešto "izleti", partnerka mu neće tako lako oprostiti - najmanje potcenjivanje kida lanac želje kod žene, naglašavaju psihoterapeuti. Žene imaju izuzetno razvijenu potrebu za narcisoidnošću da bi potpuno razvile svoju seksualnost.

Kako da razlikujete ova dva tipa muškarca? Pravi Don Žuan stavlja žene u klopku (ukoliko poklekneš - nisi neodoljiva), (ukoliko ne poklekneš - nisi žena) još od početka. Zaključak: Ukoliko se loše osećate u njegovom društvu u bašti kafića, nemojte da se nadate da će to proći u krevetu. Neće, biće još gore.
Priredila M. Bjelovuk
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.