Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:22:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prica ide ovako  (Pročitano 6263 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Citat
reci mi simijon, posto si rekla da sam veoma subjektivno napisao post, na sta konkretno mislis?

...
u tom skladu punom razumevanja, neznosti i emocija koje mozda nismo dovoljno jedno drugom stavili do znanja da postoje, ali sam siguran da smo ih oboje bili svesni, u stvari jednom recju, ono sto hocu da kazem…sve je islo kako treba, apsolutno svaki segment je funkcionisao. naravno, ne uzimam u obzir lose stvari koje se desavaju porodica, posao;ono sto cini svakodnevni zivot manje vise kod svakog.
posle nekog kraceg vremena nevidjanja od nekih 10 dana, zbog njenih obaveza, moje krace bolesti, nasli smo se jedan dan kao sasvim obicno bez ikakve naznake jedno drugom da treba da pricamo sto smo oboje imali na umu. ja iz razloga zato sto sam primetio nedelju dana ranije da nesto tu ne stima, pa da vidim o cemu se radi, a ona da mi kaze da prvo da treba da pricamo o necemu sto je na glasila da u stvari nije problem vec samo neka stvar koju treba da znam. nije joj uopste smetalo da za vreme dok smo setali, a posle seli i pricali ljubi se samnom, drzi se za ruke, umiljava itd.
 rekla je da se ohladila, da nije fer prema meni da nastavljamo jer bi to bilo samo vidjanje. cak je plakala u dva navrata. nije mi jasno zasto je ona rekla da to nije problem kad jeste?u svakom slucaju nisam nista pokusavao da forsiram,samo sam je stavio do znanja da sam ja dovoljno odlucan da verujem u nas, ali naravno nisam mislio po svaku cenu i da je to mozda nesto samo prolazno. jedino sam insistirao 2 puta da cujem od nje da jednostavno kaze da hoce raskid sto se nije desilo vec sam na kraju ja morao reci da je eto gotovo. htedoh da odletim, ali sam kroz 5sek rekao bas me briga ionako ne zurim nigde tako da smo jos malo otpali zajedno, prosetali. moram reci da sam u neku ruku zadovoljan sa samim sobom kako sam uspeo da iskuliram, iako mi je bilo jako tesko i jos uvek je. izgledalo je tako da sam se ja opusteno, nonsalantno ponasao, sprdajuci se kao i uvek, osmeh na licu, jednom recju iskulirao sam, ali naravno nisam bio “odjebi” iskulirao. sve to joj je bilo cudno. cak je rekla da se odvratno oseca, i cudno, iz razloga zato sto ima osecaj da sam ja nju otkacio. mozda je mislila da mi refresuje sujetu koja mi btw nije povredjena.
ukratko, ono sto se desavalo pre svega ovog je bilo da sam ja kod nje primetio da suptilno ispituje da li jos uvek hocu da budem njen momak, a samo dva dana ranije, se istripovala na neke moje brze (nazovi hladne) poruke koje su bile takve jer sam bio zauzet i skoncentrisan na nesto drugo, uplasila da nesto nije u redu a posle rekla nemoj to da mi radis.
apsolutno sam primetio da nesto moze da krene i ide po zlu, bio sam svestan toga, a nisam nista uradio da sacuvam, vec sam samo ostajao pri razmisljanju vezanih ruku.
jedna stvar…ona je potpuno odlepljivala zamnom na pocetku a posle i u onim trenucima kad zbog obaveza nisam mogao da izdvojim vremena za nju, a eto puklo cim je naisao obrt.
...
Neke delove sam ti markirala ali ceo tekst je kontradiktoran i prikazan samo iz tvoje perspektive. Tek u naznakama po neka njena reakcija, a mi bi trebali da shvatimo ko je ona i kako razmišlja.

Ipak kažeš da postoji neka prepreka, da tu ima i temperamenta i cenjkanja. Ja sam poznata po tome da tučem u središte problema, da postavljam direktna i neprijatna pitanja, tražim bez okolišanja. Međutim to ne prolazi dobro kod svih, ti mnogo bolje poznaješ tu damu i možeš da proceniš šta sa njom.

@Arle

Ništa ti nisi naučio, ovo je 21.vek. Nikita se ponaša kao bogomoljka, a tvoje romantične priče stari moj ne prolaze više. Ostavi se Šona Konerija i Majkla Kejna.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
aha.ok.jasno mi je sta si mislila.
ne znam sta bih jos o njenim reakcijama rekao osim da dopunim sa jos neki detaljima.sta je rekla:
-ne postoji niko drugi,
-nista se nije desilo sto ne bi trebalo,
-zelela bi da se posle nekog vremena vidimo (to sam svakako hteo da je pitam, ali me je preduhitrila)
-ohladila sam se (sto sam vec i rekao)
a sto se tice moguce prepreke...
pre 2 meseca njen bivsi je pokusao da je povrati nazad, i po njenim recima to je radio na ne bi rekao podmukle nacine, vec na neke ne bas pohvalne, ne bih detaljisao.pricali smo o tome, pretpostavljao sam da trazi sigurnost, stavio sam joj do znanja da je ima samnom, ako mozda razmislja da se vrati.ona je svakako rekla da nema nameru da mu se vraca jer je mnogo povredio, cak da i mene nema, samim tim sto sam ja tu, ne pada joj na pamet.sto se njega i mene tice, postoji jedna stvar koja nas dvojicu povezuje, ne direktno, i stavlja u isti kos, a njeno vidjenje te stvari ide u pravcu negativnog konteksta.
e sad stvari stoje ovako...
jedino sto mogu i zelim da uradim jeste da nekih, recimo, 7 dana pokusam da ne razmisljam previse o svemu ovome, najbolje bi bilo ni malo ako je moguce, pa da se posle tih 7 dana opet razmislim o svemu i zapitam kojim putem treba da krenem.
ako ne zelim da "podgrevam hladnu sarmu" Smile, stvar je potpuno jasna.
ako zelim, nemam apsolutno blagog pojma sta raditi, ako treba biti lukav i mudar, pa izvesti to na najbolji moguci nacin?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mislim da ti djevojka ne bi rekla tako direktno da se ohladila, ako to zaista nije tacno i ako ipak (pod)svjesno zeli da bude s tobom.

Tako da bih ja to batalila. Mozes probati jos jednom ako mislis da je zaista vrijedno, ali .. sta znam .. ja na tvom mjestu ne bih prva forsirala neki kontakt.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Citat
@Arle

Ništa ti nisi naučio, ovo je 21.vek. Nikita se ponaša kao bogomoljka, a tvoje romantične priče stari moj ne prolaze više. Ostavi se Šona Konerija i Majkla Kejna.  Smile
ah, omatorio sam, znam.

nego,

@belzebuben

mozda je najbolje da se manesh coravog posla, 4 meseca nije mnogo, niste toliko srasli. Za nedelju-dve cesh je verovatno zaboraviti  svejedno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Pred tobom su dva puta...

Pokusavas li da razumes zensko, veruj mi nikad to neces uspeti i bolje da sebe ne mucis...
Problem je uvek, kao i u gotovo svim drugim slucajevima, nedostatak kvalitetne komunikacije... a cak i da je ona postojala, opet je moguce da ne bi razumeo nista...

Trudim se da u svim vezama koje mi znace, bilo da su ljubavne ili prijateljske, pokusam da ostvarim sto je moguce direktniju i iskreniju komunikaciju, makar onda kada smatram da je to neophodno...
Devojke su sklone da u nekim situacijama odreaguju vodeci se nekim svojim cudnim instinktom... da u situaciji kad je idilicno krenu da se igraju toplo hladno, da urade nesto i cekaju reakciju, da prekinu nesto a pa tuguju, ili da udju u vezu i od samog pocetka kukaju na to ali ipak provedu godine i godine sa tom osobom pricajuci da ce je ostaviti...
Najbolje je kad se na vreme postave stvari kako treba... kad mozete da pricate iskreno i direktno... kad mozes da dobijes zaista odgovor na pitanje koje postavis... kad ona nauci da ovlada svojim instinktima, i kad ti naucis da iskontrolises neke svoje reakcije...
To nazalost nije uvek tako i ne moze sa svakim biti tako...

Moje misljenje je da bi trebao da se okrenes nekim drugim stvarima i ljudima...
Da se vidis sa prijateljima koje nisi dugo video...
Da se posvetis sebi...

A ona ce se vec javiti ako je reakcija bila ishitrena...

Ili ako hoces nakon predaha nesto ti da uradis... pozovi je lepo na kafu, i probaj da razgovaras sa njom direktno... approx... "Mislim da nam je bilo lepo, ne razumem sto se ovo desilo. Nije problem, ako je tvoja odluka takva, ja to postujem, ali bih te ipak zamolio da mi objasnis u cemu je problem, posto mi se tvoje ponasanje tog dana ne uklapa u sve ono sto se desavalo pre prekida..."
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
hvala svima na savetima! Smile
u sustini jos nista ne znam sta cu uraditi, jednostavno da pustim da prodje nekoliko dana , pa cemo videti.drugim recima...vreme ce pokazati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
mob
Samsung L700
ILI ona ima neku opaku boljku ili je tebi mali...
IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@dramil2004

mozda si u pravu, a mozda cak i gresis...
u svakom slucaju tvoja dramatizacija oko toga nije neophodna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ima nekih novina!
nisam bas siguran sta zeli da postigne, cini mi se kao da podjebava.ne znam.
radi se o fejsbuku.resavanje nekih kvizova, i to bas na dan kad bi trebalo biti tacno 4 meseca.pa ide ovako:
"koliko volis neku osobu"
pa kviz kaze...volis tu osobu i ona voli tebe...osoba zna sto osjecas prema njoj,ali nisi dovoljno blizu njoj
"kakav treba biti tvoj decko"
...ti si sretnica...naći češ 100% nekog savršenog!
"kakva si osoba u ocima ostavljenih"
...ti si potpuno bezobzirna, sebična osoba koja ne mari za osećanja drugih ljudi; tebi nema pomoći!ti si jednostavno zla!umri kučko!
"da li sam kucka"
...imas potencijala da budeš dobra devojka, ali si se par puta loše ponela prema svom dečku.zapitaj se dok je vreme, da ne prerasteš u kučketinu.

da bude jasno ne dajem ni pet para na te glupe kvizove!
ako mozete da prokomentarisete i objasnite mi u cemu je poenta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
ako mozete da prokomentarisete i objasnite mi u cemu je poenta
poenta je u tome da previse vremena provodis na fejsfakingbuku.

jel ti se javljala ikako? jel ti dala do znanja na neki nacin da zeli da komunicira s tobom?
ako nije, onda batali.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 09:22:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.