Subota veče, ležim bolestan i šaltam kanale.... na RTS1 evrovizija, mi sa dobrim izgledima.... na RTS2 cirkus u skupštini.... B92, VB VIP i na sledeće nailazim: PINK i GRAND i ne znam koj me đavo ter'o tu da stanem, ali dobro je što stadoh.... Elem, ima neki žiri sastavljen od raznih novinara, i pitaju kandidate.... Pita lik neku plavušicu, šta misli o globalnom zagrevanju? Ona u njega razrogačila oči, pa tajac, da bi rekla: odakle ti ideja da me tako nešto pitaš? Isti lik pita onu iz Palanke što malo malo pa procuri klip sa njom: da li si ti ikad vodila ljubav, a da se nisi snimala? Ja mislim da je mogla da ga pojede sa sve stolicom.... Ima gi razni na ovaj svet.... Eto, ni ne znam zašto sam ovo napisao, ali ne može da škodi, a čim ne škodi...
Baš su me lepo nasmejali... Posle sam gledao StarWars, eto, ne znam ni ovo zašto sam napisao, ali napisah.... Ne treba zaključati, možda je josšneko video, pa neka prokomentariše (ali šta više reći za PINK) ili možda neko ima snimak, neka okači, da svi vide....
Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.
If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."