ne kombinacija, već veza sa osobom čije ti društvo prija, koja te privlači, ali ipak prema kojoj ne osećaš nešto više ili si sa njom/njim u vezi eto, čisto da ne budeš sam. prevaru takvoj je lakše oprostiti. prevaru osobe koju volim, ne bih mogao.
ne kombinacija, već veza sa osobom čije ti društvo prija, koja te privlači, ali ipak prema kojoj ne osećaš nešto više ili si sa njom/njim u vezi eto, čisto da ne budeš sam. prevaru takvoj je lakše oprostiti. prevaru osobe koju volim, ne bih mogao.
to i dalje nije prevara...
to nije ni veza
pa eto i ti se slažeš sa tim indirektno, čim ne smatraš to za prevaru.
jeste veza, samo nije ona prava. jebi ga, oni koji su je imali znaju o čemu govorim.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
mogu da kažem samo šta bih ja uradio u toj situaciji. ako bi to bila devojka koju volim, sigurno bi je ostavio. ako bi to bila devojka sa kojom sam jer mi se sviđa, oprostio bih joj, jer sam i sam sklon sličnim poduhvatima.
to i dalje nije prevara...
to nije ni veza
1. i 2. bookee je u pravu razlika je da li je voli ili je površna i prolazna veza.
3. Bravo Amalija, I could not agree more.
4. Isto kao i za 1. i 2. samo površna veza nije isto što i kres šema.
5. Čak i ako je samo kres šema opet ima prevare.
6. Grešiš to jeste veza, nije isto kres šema od par dana ili plafon nedelju dana, pa kud koji mili moji i povšna i prolazna veza koja traje duže od nedelju dana.
A šta u kojoj situaciji raditi:
I - Ako je kres šema, nju otkačiš, a njemu kažeš: "Hvala brate, baš sam mislio kako da je otkačim." II - Ako je prolazna veza, nju otereš, a njega isprebijaš, ali ga ne povrediš ili bar ne mnogo. III - Ako je stvarno voliš, a ona te je prevarila, lupiš sebi dva šamara što si je stvarno voleo, nju oteraš, a njega olešiš od batina da ide kljakav po svetu.