Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 17:13:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevara ili ne?...  (Pročitano 6576 puta)
08. Jun 2008, 23:36:21
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam da li sam u zabludi, ali morala sam da vam se obratim na ovaj nacin i cujem vasa misljenja. . .

Vec neko vreme dopisujem se preko interneta sa deckom koji mi se strasno svidja, ali se nikada nismo videli (imam samo sliku).  Imamo teme za razgovor, svaki put me pogodi u neki skriveni zivac i ja samo treperim. . . ne bi to bilo strasno da vec nisam u ozbiljnoj i dugoj vezi.  U stvari, ne znam da li je uopste strasno, s obzirom da sa ovim sa kojim se dopisujem nikada nisam govorila o nekom bliskom odnosu, osim o prijateljstvu izmedju nas. . . tako zelim i da ostane, ali me muci pitanje - da li je to prevara???-
Naravno da moj momak ne zna za ovo, a i sta da mu kazem. . .
drugarica koja zna za obojicu kaze da pazim, jer se ljudi tako lako zaljubljuju preko interneta. . . hm. . .

Sta mislite? Da li je to prevara, ukoliko ostane u ovakvim okvirima?  :ballbounce:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w350
ukoliko ostane u takvim odnosima - nije.
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nije prevara, ali nije ni lijepo.

I vi niste prijatelji jer ti treperis dok pricas sa njim.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa cesarice, nikako ne mogu da shvatim zasto me toliko privlaci ta prica, ali znam da NE ZeliM da bilo sta vise od toga dobijem sa tim tipom sa kojim se dopisujem. . .
a tako mi je lepo kad pricamo i slobodna sam da mu ispricam sve sto me muci. . .  :(
on me razume, pomogne mi savetom (inace i on je u vezi) , nikada mi nije nista napomenuo o osecanjima prema meni, pa cak nije poslao ni ovakvoga smajlija   :chuckel:  u prici sa mnom, vrlo je uzdrzan i pristojan u komentarima. . .
da li sam ja normalna i zasto me to privlaci???  :-k
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Eh, to zabranjeno voce.  Smile Neces znati dok ne zagrizes. A kada zagrizes, lako se moze desiti da je crvljivo. A ako pak izraste novo drvo, ne zaboravi da su se dva upravo osusila.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 00:15:13 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jooooj sta mi radite...pa ja sam losa...losa....losa osoba... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Ti si se umorila od veze koju imaš. Čim ne možeš da se poveriš svom dečku i da kod njega nađeš razumevanje tvoja veza je samo navika. I to loša navika koja neće opstati.

Ovo što te navodi da treperiš je tipična zaljubljenost u imaginarnu osobu. Ona ne mora da znači ništa, kad ga upoznaš može lako da se ugasi. Ali možda bude i početak lepe veze. U svakom slučaju treba da saznaš da li kod tog momka imaš šanse, ali da se ne zalećeš tako zaljubljena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Losa ?? Niko nije rekao losa.  Smile Samo ti hocemo reci, ne daj goluba iz ruke za Jastreba na nebu. Ako smatras da mozes imati Jastreba, prvo neka se on nadje u ruci, pa tek onda pusti goluba. A ako samo zadivljeno gledas u nebo, dok Jastreb leti, od uzbudjenja, mozes i goluba udaviti. A to znaci, .....

P.S. Pozdrav Simi  Smile naravno i Ces i C@t  Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 00:32:11 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
NIsi losa osoba, ja te ne bih osudjivala.
Ponekad se nadjes u situaciji u kojoj se potpuno izgubis pa ne znas sta raditi, sta je pravilno, rastrgan si izmedju osjecaja i leptirica spram sigurnosti koju imas s nekom drugom osobom itd itd, sve je za ljude.
Pricaj s tim cyber momkom o tome sta osjecas, jer si ocito zaljubljena. Znaces na cemu si i znaces kako dalje. U svakom slucaju, dobro bih preispitala tu vezu u kojoj si sad jer ocito da je to postala navika.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Veče svetlosti,  Smile

A vidiš ja mislim da taj golub nije baš neka ptica ako ne ume da priča sa njom. Mada sam veliki pobornik rada na komunikaciji u braku, kad su neobavezne veze u pitanju ako stvari uđu tako brzo u kolotečinu sumnjam u njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 17:13:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.