Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 13:48:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevara ili ne?...  (Pročitano 6564 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w350
Svakome se moze desiti tako nesto.

Slazem se sa simijon sto se tice onog da je vasa veza presla u naviku. To nikako ne smete dozvoliti. Priznaj to decku,ukoliko te voli i postuje nece biti ljubomoran. I naravno,ako ima poverenja u tebe.

Moras shvatiti da postoji mogucnost da se ti i ta osoba sa interneta nikada necete videti. Kako onda mozete zapoceti vezu? Kako se mozete zavoleti?

To sto treperis dok pricas s njim je znak da ti se ta osoba svidja,i da od nje ocekujes nesto vise od prijateljstva. Ali ako to nije obostrano,onda od veze nece biti.

Razmili da li se isplati izgubiti svakodnevnu vezu,realnu vezu,dugu vezu,zbog veze sa nepoznatom osobom koju nikada u zivotu nisi videla....

Lightsoft  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 00:42:21 od c@ther!nee »
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Priznaj to decku,ukoliko te voli i postuje nece biti ljubomoran. I naravno,ako ima poverenja u tebe.

Da mu prizna da joj se svidja druga osoba i da njen momak ne bude ljubomoran na to ? Jedino ako nema nimalo postovanja prema sebi, pa da ostane s njom uprkos tome ..

Citat
Razmili da li se isplati izgubiti svakodnevnu vezu,realnu vezu,dugu vezu,zbog veze sa nepoznatom osobom koju nikada u zivotu nisi videla....
Ne slazem se. Veza im je presla u naviku i realno, malo se tu sta sad moze uraditi pogotovo sto se ona zaljubila u drugu osobu. Sigurnost je super, ali ne po svaku cijenu.

I dalje mislim da treba pricati sa tim drugim momkom ili jednostavno obustaviti svaku komunikaciju pa probati spasiti svoju vezu. Pa sta ona misli da je vrednije ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vidite, golub ponekad stvarno nema vremena za pricu, a jastreb uvek ima...hm...
ma, stvar je u tome sto su leptirici uvek najlepsi ovako kad su tu oko nas, a nisu ni obaveza, a ne moraju da se pretvore niti u nesto drugo sto je isto tako obavezujuce...hm...da li me neko razume... Smile

zelela sam da mi kazete, da li je ovo isto kao da sam se na primer zaljubila u nekog svog komsiju ili poznanika...ili je makar malo olaksavajuce to sto verovatno tj sigurno idealizujem ovog tipa i stvaram sliku koju zelim...??? Smile

zar ne mogu da zadrzim obojicu a da ne povredim nikoga???
mislim da priznanje ne vodi nikuda... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w350
Da mu prizna da joj se svidja druga osoba i da njen momak ne bude ljubomoran na to ? Jedino ako nema nimalo postovanja prema sebi, pa da ostane s njom uprkos tome ..

mislila sam da mu prizna to da se dopisuje s drugim momkom.. naravno da niko ne bi ocekivao da mu momak/devojka ostane ravodusna na to sto joj/mu se svidja druga osoba...

Ne slazem se. Veza im je presla u naviku i realno, malo se tu sta sad moze uraditi pogotovo sto se ona zaljubila u drugu osobu. Sigurnost je super, ali ne po svaku cijenu.

I dalje mislim da treba pricati sa tim drugim momkom ili jednostavno obustaviti svaku komunikaciju pa probati spasiti svoju vezu. Pa sta ona misli da je vrednije ..

ja bih pre pricala s ovim "virtuelnim" momkom da ga tako nazovem....

iskreno bih popricala s njim o svoj osecanjima,priznala mu ih,pa sta bude... ukoliko su osecanja obostrana,super,ukoliko nisu,onda mozes racuntai na to da ces ga izgubiti priznavsi mu to...

ipak,ne mozes od njega ocekivati i traziti mu da prekine svoju vezu zbog "virtuelne" cure.. pogotovo ako on tu curu voli...

tebi treba paznja,to je sve. kod jastreba je nalazis,sto nije slucaj s golubom.

ne,nije isto kao da si se zaljubila u svog poznanika/komsiju/kako god. jer oni su tu,i to bi se lako moglo pretvoriti u nesto vise... a jastreb nije....

ti u jastrebu vidis idelanog tipa.... vidis osobu s kojom bi mogla da se posavatujes,koja bi bila uvek tu za tebe,vidis vecinu onog sto golub nije.

ja licno mislim da ne mozes. pre ili kasnije to ce se saznati,i neko ce biti povredjen... e sad ko,to odlucujes ti...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Citat
ma, stvar je u tome sto su leptirici uvek najlepsi ovako kad su tu oko nas, a nisu ni obaveza, a ne moraju da se pretvore niti u nesto drugo sto je isto tako obavezujuce
Poenta cele price. Bar si, za razliku od nekih drugih, iskrena prema sebi.

Citat
zelela sam da mi kazete, da li je ovo isto kao da sam se na primer zaljubila u nekog svog komsiju ili poznanika...ili je makar malo olaksavajuce to sto verovatno tj sigurno idealizujem ovog tipa i stvaram sliku koju zelim...???
Nije isto, a da idealizujes, to sigurno.

Citat
zar ne mogu da zadrzim obojicu a da ne povredim nikoga???
Sta radi onaj rogonja u nama.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 00:58:38 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Ma tip je neki švaler koji hoće vezicu sa strane. Garantovano se baca poezijom Mike Antića. Priča romantične žvake.

Po meni nije problem da ti sa njim odradiš kres kombinaciju, on to želi i ako će te ubeđivati kako mu devojka sa kojom je ne znači ništa i kako je neshvaćen. Problem je što ti imaš vezu za koju nisi načisto, koja te ne zadovoljava i ne drži. I tu je dilema, da li da sse okreneš svom golubu, da osvežiš vezu tako što ćeš ti njemu pričati lepe priče, viceve i pesme. Ili je ta veza mrtva i treba da se raspadne, u kom slučaju će ti prvi korak biti lakši pomoću ovog internet ljubavnika.

U oba slučaja verovatno gubiš obe veze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
rogonja???  Smile

ipak cu prekinuti pricu sa ovim s net-a...a tako mi je drag...ne zelim nikakve kombinacije koje mi nisu neophodne i potrebne... Smile

zasto mislite da je ovaj sa net-a ljubavnik....pa nikada mi nije ni rec o tome rekao, a ni stihove ...  Smile
on samo pomaze  meni oko nekih stvari u koje se ne razumem ili ne umem da resim (npr oko komp-a, oko fon-a...sukobi sa drustvom oko bilo koje teme...)...
kad razmislim on mi dodje kao draga saveta...valjda... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
A što ne pričaš o tome sa dečkom za promenu?

Ne moraš da se posvađaš sa prijateljem s neta, samo odmori par dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i sta da mu kazem...???

znas duso, ja imam coveka sa kojim pricam po celu noc o svemu pa i o tebi...zabavan je, pametan i duhovit, slika idealnog... Smile

sta mislis, da ga usvojimo na neko vreme?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
i sta da mu kazem...???

znas duso, ja imam coveka sa kojim pricam po celu noc o svemu pa i o tebi...zabavan je, pametan i duhovit, slika idealnog... Smile

sta mislis, da ga usvojimo na neko vreme?  Smile

Ma ne, nego o tim svojim problemima i dilemama. O svojim osećajima i potrebama. O sebi. Nikako o nekom apstraktnom liku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 13:48:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.