I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
jedno znam nikada vam se ne može ugoditi to je u prirodi dalmatinaca
ne kužim ono sa cetralizacijom: imaš svoju kuću, posao, dućan, disko, kafić, kino, stadion, gradski prijevoz, školu, vrtić, ... šta te je onda centraliziralo? ili ti je krivo što sabor ili banski dvori nisu u splitu?
ja samo vidim da ti ponavljaš jedno te isto, ne daješ odgovore
ti od svoje plaće plaćaš porez, prirez i doprinose, jedan ide državi jedan gradu a jedan tebi šta te onda centraliziralo?
osim ako iznajmljuješ apartmane onda sve trpaš sebi
ne boj se nije se od tvojih para ništa u zagrebu izgradilo a ipak postoji dalmatinska ulica
Nemam namjeru davat odgovore osobi koja nema pojma o čemu priča. Ne znaš što je centralizacija a što decentralizacija. Ne znaš kakve su i kolike su ovlasti lokalnih jedinica. Ne znaš kako funkcionira javno financiranje.
Prema tome... da se ne ponavljam - pročitaj moje ranije odgovore.