Da li neko od glavnih moze malo da upozori clana koturino,jer je krenuo da spamuje forum bez ikakve veze,otvara teme i stavlja neku njegovu sliku,a u mobilnoj telefoniji stalno trazi teme za telefon w300i. Takodje razvlaci offtopic i u ovoj temi http://forum.burek.com/index.php/topic,4682.new/boardseen.html#new
Pa pokusao sam nekoliko puta da ga upozorim i da napisem sta ne sme,ali on i dalje tera svoje i to je kraj.I po prilicno mi gazi po zivcima... edit:Vidim da su sad neke poruke izbrisane nadam se da ga je neko i upozorio
« Poslednja izmena: 21. Apr 2007, 20:18:54 od milan91 »
Pa ajde da je on to uradio na jednom delu pa da posaljem odredjenom modu,nego je on to krenuo da radi na nekoliko podforuma,tako da jedino sam mogao da posaljem nekom supermoderatoru.Neka moze u kantu sad tema,nije bila bez potrebe
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!