Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretpostavke, DOKAZI i istorija susreta i upoznavanja sa vanzemaljskim rasama  (Pročitano 42722 puta)
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N8
dao sam okvirno godine, poeta je u tome da se razvijamo kao civilizacija i ko zna sta cemo izmisliti za 200,500,1000 godina. Do prosle/ pred prosle godine naucnici su verovali da nema nista brze od brzine svetlosti, pa su ipak pronasli neutrine (mislim da su ih tako nazvali ne mogu da trazim sada), isto kao sto su verovali da nema nista manje od atoma itd
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
dao sam okvirno godine, poeta je u tome da se razvijamo kao civilizacija i ko zna sta cemo izmisliti za 200,500,1000 godina. Do prosle/ pred prosle godine naucnici su verovali da nema nista brze od brzine svetlosti, pa su ipak pronasli neutrine (mislim da su ih tako nazvali ne mogu da trazim sada), isto kao sto su verovali da nema nista manje od atoma itd

znam ja da se razvijamo, i da će, nadasve, napraviti stvari o kojima ne možemo ni da sanjamo. samo ... neutrini nisu brži od svetlosti... taj rezultat je opovrgnut. Bar u zamislivoj budućnosti, Ajnštajnovu teoriju niko neće osporiti..

a za sada nemamo nikakvih, apsolutno nikakvih dokaza, da je neko ili nešto, negde, došlo do bilo kakvog tehnološkog razvoja.. ja se iskreno nadam da jeste, i bilo bi glupo da mi jedini, u univerzumu starom 13,7 eona, za sada znamo više od da upalimo vatru kremen-kamenom...
« Poslednja izmena: 27. Jan 2013, 22:44:01 od ćććččč »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Sony xperia
@ćććččč
Ne bih da zalazim i vracam se na temu, ali ovo nije tacno.

Citat
Star wars je jedno, ali ni u teoriji nema naznaka da je tako nešto uopšte zamislivo.

Alcubierre je dao teorijsku mogucnost '94-e. Harold White iz NASA-e je izjavio da otkrica koje ima, dovode do toga da se iz neprakticnog prelazi u prakticno. Izjavio na konferenciji u Hjustonu povodom 100-godisnjice svemirskih brodova. Hoking, kada su mu pokazali masninsko odeljenje Enterprajsa, prilikom snimanja filma, je izjavio, radim na tome.

« Poslednja izmena: 27. Jan 2013, 22:45:22 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
pa dobro, možda se napravi neki proboj u astro-fizici, nije nemoguće, ali realno, u ovom trenutku, nismo mnogo odmakli od Apoloa... a sa aspekta među-planetarnih letova, Apolo je ipak ...karuce koje vuku konji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia N8
necemo o tome kako je nastao i kada je nastao univerzum, bilo nista i onda se to nista skupilo u jos manje nista i onada eto svemira Smiley i ta starost univerzuma, nama traje dan 24 sata, ali tamo negde ako ima nekoga mozda drugacije gledaju na vreme. mozda smo mi za njih stari tek par dana
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Sony xperia
Po najnovijim saznanjima, nije nastao iz nista. A i to nista se vecinom odnosi na materiju. Jer nije postojala u momentu nastajanja Univerzuma. Samo za info, vec je, da ne kazem utvrdjeno, postojanje 4 Univerzuma. Postoje indicije za jos nekoliko ali je to u procesu ispitivanja i utvrdjivanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
necemo o tome kako je nastao i kada je nastao univerzum, bilo nista i onda se to nista skupilo u jos manje nista i onada eto svemira Smiley i ta starost univerzuma, nama traje dan 24 sata, ali tamo negde ako ima nekoga mozda drugacije gledaju na vreme. mozda smo mi za njih stari tek par dana

hahah  Smile  čekaj, momak, tebi "teorija inflacije" i "veliki prasak" ne znače aman baš ništa ? ništa nisi relevantno pročitao o nastanku univerzuma ?  ali zato si ubeđen da se Sima Svemir krije među nama...

dobro, pošto ti čitanje nije jača strana, evo jedne fantastične emisije, da se malo edukuješ...

http://www.imdb.com/title/tt1513168/

(mislim da ima na Youtubu, ako ne znaš da je skineš preko torenta)

« Poslednja izmena: 28. Jan 2013, 00:08:06 od ćććččč »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Sony xperia
Ako ne umes da normalno razgovaras, vec pozivas Simu svemirca u pomoc, nemoj. Da li sam procitao, jesam i to podosta. Da li si ti procitao, ne znam. I ne zanima me.

Sto se tice teorije Inflacije i kako je Univerzum nastao iz nicega, poruka 464:
http://forum.burek.com/svemir-bog-postanak-mogu-li-se-naucno-objasniti-t293636.460.html

Sam Teorija struna, ne kaze da je nastao iz nicega. Vec sudarom membrana dvaju Univerzuma.

Sto se tice serijala, imas ovde. Poruka 462. Vec su neke na YT blokirali:
http://forum.burek.com/svemir-bog-postanak-mogu-li-se-naucno-objasniti-t293636.msg9431266.html#msg9431266

Tako da bih te zamolio za vise ozbiljnosti u konverzaciji. Ako mislis da samo ti nesto znas, ok. Misli. To je ipak samo tvoje misljenje.

Izvinite sto upadoh na temu. Ipak je bolje drzati se po strani i citati. Necu vam na dalje smetati.

Zivi bili.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
hm... prvo, obraćao sam se zvezdaninesu.. ali , svejedno, nema potrebe za ljutnjom , "Sima Svemirac", "gušteri", ..to su samo generički nazivi za vanzemaljske entitete koji navodno, postoje među nama, ali se kriju... ali , teško je ostati ozbiljan kada neko iznosi takve pretpostavke, a još čovek, uz sve dužno poštovanje, nije baš upućen u osnovne stvari... daleko od toga sam ja  nešto mnogo upućen ili "sve znam", ne mislim to. Samo kažem da ako neko olako iznosi takve senzacionalističke tvrdnje, valjda mi ostali možemo da se nasmejemo tome...

još je ovde u naslovu teme podebljana reč "dokazi", a ja sve videh osim dokaza...

nema ljutnje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Sony xperia
Onda sa moje strane izvinjenje za pogresno tumacenje kome si se obratio.

Jos jednom, izvini sa moje strane.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.