Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 18:15:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretjerano snojenje ! Pomoc  (Pročitano 2628 puta)
21. Avg 2012, 17:09:05
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
 Smile

Pomagajte ljudi ovo nije normalno xD
Znaci maloprije izadjem vani odsetam se 5 minuta do radnje, ispod pazuha sve mokro...ledja isto tako, a kad sam se vrati kuci i izuo patike, noge totalno mokre.
Koristim neki Rexona for men antiperspirant al nista nepomaze...jedino sto nesmrdi, jedina pozitivna stvar.
Aj sto se ja znojim na 35+, al i navece kad zahladi, i tad se znojim, uvjek lokva ispod pazuha.
Jel ima neko rjesenje il nesto ?
plzz pomozite
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Sony xperia
Hladi ti se dobro organizam. Bar toplotni udar ne mozes tek tako da zaradis. Al' jbg, lak si na dehidriranje. Smiley
I ja se znojiskam dosta. Nema leka mislim. Tusiranje, laganica i sta drugo dok ne prodje vrucina. Smiley Al' pa zato zimi grejem kao radijatror. Kao 3 macke Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ma i ja sam zimi cool Smiley al sad brte nemoze se zivjeti, nemogu ni sa curom vani izaci jbt
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Sony xperia
Samo se dobro istusiraj pred izlazak i fes. Smiley

Navodno, kazem navodno sam kao cuo da se nesto treba isterati. U stilu neka masnoca, sta li vec. Tu pricu u prolazu da kazem sam cuo od nekih radnika. Sada kiliko je tacno ne znam. Za svojih metar 82cm, tezina mi varira od 78-88kg. Kako kada. Kada se usedim ode na 88 ali tu zakuca. Ma mogu kao stoka da jedem i samo da sedim, tu stoji. Pocnem li da se krecem, u stilu prepesacim poslom neki kilometar, ubrzo padne na 82-3 kg. Tako da jbm li ga. Tusiranje, ventilator i superiska. Smiley
« Poslednja izmena: 21. Avg 2012, 17:30:59 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ja sam 181, 68 kg, nepijem, nepusim, tako da cisto sumljam da je u pitanju ishrana il nesto tako...
Kontam da nije mozda kakva bolest, il poremecaj, jbt gledam ljude oko sebe i niko se neznoji kolko i ja, vidim likove znoje se kad su nervozni , al ovako, niko ziv brte , smeta mi samopouzdanju jbg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Sony xperia
Au covek, nemoj to. ma ne mesaj samopouzdanje s tim. Jbg, metabolizam, neki proces sta god da je tera na znojenje. Znas li da se u vodi covek znoji ?Smiley Nikako ne gledaj kroz samopouzdanje i da to utice na njega. Nemas potrebe nikakve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Tel.Me Your.Number
Ja na 40 suv a kad pređem u ladovinu odma krene ispod miške. Posle tuširanja obavezno još veće znojenje jer se tuširanjem otvaraju pore.
Probao sam onaj Right Guard 72 čuke, nema leba od toga, istopim ga čim izađem na sunce.

Ja sam 181, 68 kg, nepijem, nepusim, tako da cisto sumljam da je u pitanju ishrana il nesto tako...
Kontam da nije mozda kakva bolest, il poremecaj, jbt gledam ljude oko sebe i niko se neznoji kolko i ja, vidim likove znoje se kad su nervozni , al ovako, niko ziv brte , smeta mi samopouzdanju jbg
Uh, ne znam šta bih ti rekao. Možda da probaš da usporiš disanje i da se opustiš, govori sebi da ti nije vrućina možda provališ fazon. Kod mene funkcioniše ignorisanje. Uopšte ne obraćam pažnju na temperaturu, čekam bus na suncu, ne nosim naočare za sunce. Smile < Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Moze da bude i preterano lucenje znojnih zlezda ali su letnji dani i verujem da skoro svako ima isti problem a to je nenormalna vrucina i nista vise od toga. Obrijaj dlake ispod pazuha(manje dlaka, manje i znoja na istom) i tusiraj se cesce. Sto kaze Laser, imas i one antiperspirante ali ni ja nikada nisam primetio da pomazu nesto previse kada su ovakve ogromne vrucine...
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia 5800 express mus
Za svojih metar 82cm, tezina mi varira od 78-88kg. Kako kada. Kada se usedim ode na 88 ali tu zakuca. Ma mogu kao stoka da jedem i samo da sedim, tu stoji. Pocnem li da se krecem, u stilu prepesacim poslom neki kilometar, ubrzo padne na 82-3 kg.

+1 isto kao kod mene,nema ništa jače nego kad možeš da ždereš ko stoka uvek i bilo šta,u bilo koje vreme,a sve to metabolizam sredi,savršeno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson W800i
Za svojih metar 82cm, tezina mi varira od 78-88kg. Kako kada. Kada se usedim ode na 88 ali tu zakuca. Ma mogu kao stoka da jedem i samo da sedim, tu stoji. Pocnem li da se krecem, u stilu prepesacim poslom neki kilometar, ubrzo padne na 82-3 kg.

+1 isto kao kod mene,nema ništa jače nego kad možeš da ždereš ko stoka uvek i bilo šta,u bilo koje vreme,a sve to metabolizam sredi,savršeno  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 18:15:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.