Po ko zna koji put moram da objasnjavam sta je nacionalista,a sta sovinista. Taj sto mrzi druge je sovinista. Ja sam nacionalista i imam prijatelje muslimane,bivsa devojka mi je egipcanka,imam zeta siptara,babina sestra se udala za hrvata,tako da su ta caletova braca,a moji stricevi Hrvati i mrzim ih li,naravno da ne. To me ne sprecava da volim ssvoju zemlju,narod,istoriju,crkvu. A nikakva demokratija ne moze ubiti ljubav prema svojoj zemlji,nisu ni Rimljani zatrli Hriscanstvo,ni turci Srbe,nece ni demokratija nacionalizam. A kako drugo nazvati coveka koji bi sve nacionaliste i Srbe bacio na goli otok. Sve u svemu mi nacionalisti smo na svome vekovima,a vi?
@dutch znaci iz multietnicke si familije. pa kada pogledas bogme svi ovi ex presjednici su sjedili na golom otoku. jasam rekao igoru da bi njega sigurno na goli otok bacio radi njegovih izjava i komentara koji su do mjere i fasisticki...nisam ja nigdje napisao da bi sve srbe bacio na goli otok. pa vidi dokle vas taj vas nacionalizam dovede, sveste manji i manji bas radi ljubavi prema svojoj zemlji...da nacionalista nije bilo iz svakog naroda da sire mrznju nebi ni rata bilo. da bogdom da su svi nacionalisti bili pozatvarani nebi ni doslo do toga...ali eto..svaka cast tebi..ti ocigledno nepokazujes ljubav prema svojoj naciji putem mrznje drugih..to je lijepo pozdrav
ps..ja nisam danas na svome radi nacionalista..
« Poslednja izmena: 23. Jun 2006, 16:42:54 od SavoNaSavi »
Nisam iz multi etnicke porodice,nisam u krvnom srodstvu sa pomenutima. Pusti ti Srbe i nacionaliste na miru,gledaj malo svoj narod. Odoh ja i nemam nameru da nastavljam sa prepirkom.
@dutch znaci iz multietnicke si familije. pa kada pogledas bogme svi ovi ex presjednici su sjedili na golom otoku. jasam rekao igoru da bi njega sigurno na goli otok bacio radi njegovih izjava i komentara koji su do mjere i fasisticki...nisam ja nigdje napisao da bi sve srbe bacio na goli otok. pa vidi dokle vas taj vas nacionalizam dovede, sveste manji i manji bas radi ljubavi prema svojoj zemlji...da nacionalista nije bilo iz svakog naroda da sire mrznju nebi ni rata bilo. da bogdom da su svi nacionalisti bili pozatvarani nebi ni doslo do toga...ali eto..svaka cast tebi..ti ocigledno nepokazujes ljubav prema svojoj naciji putem mrznje drugih..to je lijepo pozdrav
ps..ja nisam danas na svome radi nacionalista..
A sto ti brate demokrato i vi braco liberali uopste radite na ovom dijelu foruma? Ja mislim da vi imate potrebu da se pravdate nekom zbog svojih stavova. Koji se usput, temelje na tzv provjerenim internet stranicama i izvjestajima medijskih kuca kojima upravljaju takvi skupovi idiota, da bi me stvarno smorilo da ih navodim. Demokratija ce da pobijedi, a? E moj muslic, neces se nagledati demokratije. idi ti fino registruj se na [spam] aj zdravo. (povedi i ove jarane)
[Edit by Anea: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsiPravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 26. Jun 2006, 10:51:57 od Anea »
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Nemam Anea ja ništa protiv bratstva i jedinstva, tebe i tebi sličnim sa Bošnjacima i Hrvatima! Ali srpski nacionalizam smeta Bošnjacima u bilo kom obliku i pogotovo ako taj Srbin dolazi iz Bosne! Jer koje god Bošnjaka pitaš šta ima u tvojoj državi rećiće ti Bosanci! E to mi smeta! I zato sam ja onaj zadrti Srbin bio , jesam i biću! Aleluja braćooooooo i sestre!
Srbi iz RS su poslovniji i konkretniji što se tiče posla. skidam kapu,meni je milina otić u B.Luku. Odem i u Sarajevo ali tamo je već ćuj ba jarane lako ćemo jebo ga ti bit će sve ok,nismo nikom ostali dužni i te fore. U RS- u je tras roba tras pare.Svaka čast.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
igorxxx ponovo si promasio metu za par desetina svetlosnih godina, ali... ocekivati od tebe precizno ciljanje je, ionako, previse... za tebe kao velikog nacionalistu, stavarno bi bilo sramota da ne znas odakle je Obraz... ali kao sto rekoh... ocekivati tako nesto od tebe stvarno je previse. zato te molim da prestanes da bacas hejtove na mene, jer stvarno me ne zanimaju neupuceni sagovornici hvala
Ove navodne pretece poruke uopste nisu delo Pokreta o kojem govorite, jer to nije Obrazov stil borbe (mislim da je u pitanju izmisljotina, nekome je izgleda bila potrebna samoreklama). Nikada nismo pretili na ovako bedan i prizeman nacin. Kada smi imali protiv nekoga nesto to smo jasno, nedvosmisleno i energicno naznacili. Koliko smo ozbiljan Pokret govore o tome gomila tribina, gostovanja na TV stanicama, kampanje podrske Radovanu Karadzicu, protiv abortusa, podrska Gurovicu i mnoge druge. Medjutim neprijatelji su ubili naseg Predsednika a demonokrate na vlasti i oko vlasti nista ne cine da se otkrije identitet ubica i njihovih nalogodavaca. Ti koji su ubili blazenopocivseg Predsednika nisu stali na tome, posebno zadnjih meseci intezivno rade na tome da Pokret ugase.