Ma nismo to mi poslali,vidite da i sami ljudi sa te televizije sumnjaju da je Obraz u pitanju. Prvo to nije nas stil,drugo nemamo nikakvih mogucnosti da pratimo program te televizije,trece pa zar se od Hrvatske televizije ocekuje da zastupa Srbske stavove.
Hm... posto si tu.. jedno pitanje za tebe Dutch...
Da li Otacastveni pokret "Obraz" potice iz Srbije?
S druge strane, iako je dobro poznato moje misljenje o Obrazu, slazem se sa Dutchom... cisto sumnjam da je poruke slao Obraz jer: a) oni ne bi slali poruku, vec dosli direktno u emisiju - losa reklama je ipak reklama b) i van Obraza ima mnogo gorih debila sa obe strane spremnih na takvu vrstu provokacije...
Naravno u Beogradu u Crkvi Aleksandar Nevski,prvo kao casopis Obraz,kao izdavaci Pravoslavne literature,a onda kao i pokret blagoslovom blazenopocivseg vladike Budimskog Danila i oca Mitrofana Hilandarskog.
Ma to je neko od tamosnjih Srba koji nije imao hrabrosti,a i nije lud da se potpise svojim imenom. Mi nista ne radimo tajno i bez obelezija Obraza,a takav vid pretnji nam je stran. Imamo mi i vecee muke,a i preca posla u svojoj zemlji i na Kosovu da bismo se bavili amaterskim ustasoidnim televizijama. Pa da smo hteli da uradimo tako nesto valjda bismo pripretili Htv-u koji je tokom citavog rata,a i sad pomalo,bio leglo ustastva.
« Poslednja izmena: 22. Jun 2006, 20:18:35 od Dutch »
O obrazu najbolje govore oni koji njihove stavove zastupaju na ovom forumu.
Klerikalno zaslepljena organizacija koja se bazira na kvazitradiciji i mržni. Oni zapravo promovišu vulgarizaciju srpske kulture i tradicije.
Vulgarizaciju Srpske kulture i tradicije ............ne zelim se ubedijvati sa nekim ko je cvrsto pri svom iskrivljenom stavu. Bitno je da postoji ravnoteza izmedju dobra i zla, razlicitih misljenja,stavova,predrasuda,politika. Neka glavnu rec povedu oni koji nas vode napred i ispravno.
To da li neko zivi u svom svijetu, odnosi se na Bosnjake, koji misle da nesto imaju, a imaju samo sliku o jedinstvenoj BiH u svojim glavama! Pokret Obraz nema, zapadne sponzore i zapadne nevladine organizacije, kao neki na ovom forumu vi i vasa zapadna demoktratije mozete da idete nazad kuci odakle ste i dosli! Joj kad cujem ovakve postove, a zna se odakle vi primate pare! To je kad je nekom djon obraz!
igorxxx imam ja mjesto i za tebe i za pokret obraz,....mjesto se zove goli otok. nema stari, demokratija ce tebe da pregazi htjeo ti li nehtjeo..nemas izbora..
Dobro fasisto pa jer goli otok za tebe demokratija,a? Pa oni sto su pravi nacionalisti i za sta se bore starije je i od tebe i od vaseg boljsevicko fasistickog uverenja. A i jedino ispravno je razmisljanje. Ali da bi ovo shvatio i ti i tebi slicni,treba da upoznas prave bogoljubive,pravoslavne nacionaliste,a ne da imas predrasude zbog par likova za koje si cuo ili upoznao i mislis da su svi takvi.
zasto me zoves fasistom? nema potreba da se vrijedjamo, samo kazem da nacionalizam ili bilo koji smisao nacinalizma bio to srpski ili njemacki ce izumrijeti putom demokratije koliko mi htjeli ili nehtjeli. vjeruj mi, nacionalista sam ja dosta sreo za vrijeme rata i nijedan mi se nije svidijo.ali eto mozda ti mi mozes predlozit nekog nacionalistu koji ima cistu dusu i voli druge narode takodjer..ako mozes onda cu se ja posvetit tome..pozdrav